Stagiu de practica (part-time/full-time)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Libra Internet Bank SA active.


Vezi toate job-urile Stagiu de practica (part-time/full-time) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Angajator: Libra Internet Bank SA
Domeniu:
 • Internship
 • Tip job: practica
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 10.06.2020
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Salutare! Noi suntem Libra Internet Bank, încântați că îți dorești să ne cunoaștem. Suntem acel angajator dornic să descopere și să dezvolte cea mai creativă versiune a ta, pentru ca împreună să oferim clienților cele mai bune experiențe bancare, prin produse și servicii inovatoare.

  Ce ne definește?
  - Suntem de 26 de ani prezenți pe piața bancară.
  - Suntem cunoscuți pentru strategia noastră de nișă, fiind specializați în domenii precum Profesiile Liberale, AgriBusiness, Real Estate sau Digital Banking.
  - Suntem una dintre cele mai digitalizate și agile bănci din România și pionieri în lansarea serviciilor și produselor online: am lansat primul cont 100% online, primul credit 100% online și multe alte servicii bancare digitale.
  - Suntem denumiți și ”banca fintech-urilor” pentru că oferim infrastructură bancară unora dintre cele mai mari fintech-uri, precum Revolut, Monese, TransferWise, Paysera.

  De ce să ne alegi?
  - Investim și oferim recunoștință tuturor colegilor noștri. Odată ajuns în echipă, te faci remarcat rapid și promovezi pe baza rezultatelor tale: peste 70% dintre colegii care ocupă poziții manageriale, provin din promovare internă.
  - Suntem tineri, vârsta medie este de 33 de ani și adevărați specialiști - vei găsi aici oameni energici, dispuși întotdeauna să te ajute.
  - Construim programe dedicate angajaților, strâns legate de pasiunile lor, dar și de nevoile de dezvoltare: Libra Energize, Libra Cultural, Share Your Hobby, Libra Voices, Debatable, Mentoring, peste 2,000 de ore training anual.
  - Nu în ultimul rând, conform studiului realizat de undelucram.ro, Libra este cel mai bun angajator din domeniul financiar-bancar din ultimii trei ani consecutivi.

  Hai în echipa Libra!
  Te așteptăm alături de noi pentru a construi împreună o experiență de banking inovatoare. Noi evoluăm rapid. Și tu poți!

  Cerinte

  Esti la facultate sau esti proaspat absolvent?
  Esti pasionat de banking si nu stii ce iti rezerva piata muncii?
  Iti place domeniul financiar si printre calitatile tale se numara spiritul de echipa?
  Libra Internet Bank iti ofera posibilitatea de a-ti incepe activitatea in domeniul bancar printr-un program special creat pentru studenti si absolventi.
  Succesul companiei se bazeaza pe oamenii din echipa noastra. Atrage, dezvolta si pastreaza oameni implicati, determinati si talentati, ca tine!

  Responsabilitati

  Vei fi alaturi de noi, te vom ajuta sa inveti si sa te dezvolti;
  Vei invata sa vorbesti business si sa te implici in activitatile bancare;
  Ai posibilitatea sa te afirmi si sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica.

  Te asteptam!

  Alte informatii

  Stagiul de practica este neplatit.