Electromecanic

Angajator: ManpowerGroup Romania
Domeniu:
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 26.05.2020
  Scurta descriere a companiei

  De peste 70 de ani, ManpowerGroup reprezinta puntea de legatura intre milioane de persoane si piata muncii, prin brandurile sale Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions si Right Management. Compania este prezenta pe piata din Romania din 2003, iar in acesti ani peste 400 de clienti si zeci de mii de candidati au avut incredere in noi pentru a le oferi flexibilitatea, agilitatea, talentele, competentele si oportunitatile de care au nevoie. Indiferent daca va aflati la inceput de drum, sau sunteti profesionisti experimentati, brandurile ManpowerGroup va pot oferi oportunitatile potrivite de a va dezvolta, a dobandi noi abilitati si competente, a fi expusi la proiecte pline de provocari si a creste profesional.

  Cerinte

  Cautam electromecanic pentru o fabrica de sticla din sectorul 3, Bucuresti.

  Candidatul ideal a finalizat o scoala cu profil electric, electromecanic sau electronic, este rezistent la efort si la caldura si poate lucra in 3 schimburi.

  Experienta pe pozitie similara constituie un avantaj.

  Responsabilitati

  Activitatea consta in proportie de 90% in interventii mecanice la utilajele fabricii : masini de sortat, paletizat, infoliat.

  Alte informatii

  Beneficii: salariu negociabil, bonuri de masa de 300 de lei/ luna, cazare, bonusuri de sarbatori si de vacanta.