Site Design Engineer - Fiber optic with French

Angajator: APT Resources Services SRL
Domeniu:
 • Inginerie
 • Radio-Televiziune
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 06.06.2020
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.
  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.
  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03
  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7
  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638
  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

  Cerinte

  For our customer, a leading global information and communications technology (ICT) solutions provider, we are looking for a Site design engineer with French - FTTX.

  Bachelor degree in the field of Constructions, Engineering or Telecommunications;
  Basic knowledge of Telecommunications field (optical fiber and/or radio networks) including equipment, technologies and network configuration would be a plus;
  Good knowledge of English language (both written and spoken);
  Good knowledge of French language (both written and spoken);
  Good knowledge of design software – GIS and/or CAD (eg. AutoCAD, QGIS, ArcGIS);
  Knowledge of Microsoft Office package (Excel, Word, PowerPoint, Visio).

  Responsabilitati

  We are looking for a candidate who can:

  Provide technical solutions for design related projects (wireless networks, optical fiber networks, site construction);
  Complete the technical design and documentation for different projects related to radio/FTTX, according to customer requirements and each project specifications (eg: design using specialized software/ technical memo/ bill of quantity/ block diagrams/ splicing diagrams
  3004TM