IT Support with French

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile APT Resources Services SRL active.


Vezi toate job-urile IT Support with French active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: APT Resources Services SRL
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 30.05.2020
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.
  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.
  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03
  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7
  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638
  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

  Cerinte

  - Good knowledge of English and French languages.
  - Bachelor's degree in technical field.
  - At least 2 years of experience in functional support.
  - Experience with one of the modelling tools like MEGA HOPEX, ARIS, SPARX EA, etc. is a plus.
  - Excellent analytical skills and self-starter with ability to take ownership of tasks and assignments

  Responsabilitati

  - Managing the IT assets of the business center entity in KEAR, the Group Enterprise Architecture Repository solution: referencing and describing the IT assets (applications, components, etc.) and classification of these assets on the architectural landscape of the entity, and of its business lines;
  - Providing support to the IT teams in using the KEAR solution (HOPEX-MEGA Software Package);
  - Producing, from the KEAR repository, exports, as well as documentation which are part of the documentary projects: listing of applicative portfolios;
  - Coordinating campaigns in order to update the IT asset repository: communications, presentations and support for the business center application managers.