HR Trainee-Recruiter

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Smithfield Romania active.


Vezi toate job-urile HR Trainee-Recruiter active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: Smithfield Romania
Domeniu:
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 28.05.2020
  Scurta descriere a companiei

  Compania Smithfield România este prezentă pe piața din România, dezvoltând de-a lungul timpului un model de afacere integrată de succes, în urma investițiilor de peste 600 milioane USD, realizate până în prezent. În cadrul grupului nostru funcționează în sistem integrat Divizia Ferme (divizia creștere porcine), Divizia Carne Proaspătă și Divizia Mezeluri (Elit și Maier Com).
  Furnizăm zilnic produse din carne proaspete și sănătoase, milioanelor de consumatori, având un impact pozitiv asupra comunităților în care trăim și ne desfășurăm activitatea. Producem în sistem integrat carne de porc de cea mai bună calitate, stabilind totodată cele mai înalte standarde de calitate în industria de profil.


  Smithfield România se implică continuu în programe de dezvoltare sustenabile de impact în comunitățile din zonele în care ne desfășurăm activitatea și investește în dezvoltarea profesională a celor peste de angajați din România.

  Smithfield România înseamnă, în primul rând, o echipă profesionistă, implicată 100%.

  Smithfield România cunoaște importanța unei culturi organizaționale care inspiră. Comunicăm transparent cu angajații și creăm contexte pentru a propune idei și soluții de îmbunătățire continuă, astfel încât să conlucrăm într-un mediu plăcut, sigur și inovativ.

  Prin contribuția tuturor membrilor săi, echipa noastră excelează și susține proiecte de amploare. Suntem în prezent lider de piață în zootehnie și industria alimentară din România.

  Cerinte

  Recrutam o persoana pasionata de domeniul resurselor umane, la inceput de cariera, cu studii superioare finalizate sau in curs, avand foarte bune cunostinte de limba engleza, dornica de a invata cat mai mult si de a se dezvolta din punct de vedere profesional.

  Sunt foarte importante abilitatile de interactionare si comunicare, initiativa, atentia la detalii si orientarea spre rezultate, abilitatile de operare a calculatorului (Microsoft Office, Outlook) dar si atitudinea pozitiva, responsabila si motivata de rezultate.

  Experiența anterioară în activitățile de recrutare sau în domeniul resurselor umane (inclusiv stagii de practica, voluntariat) cat si detinerea unui permis de conducere cat. B, reprezinta un avantaj.

  Responsabilitati

  -Ofera sprijin echipei de recrutare in procesul de recrutare si selectie si relocare al angajatilor;
  -Recruteaza, executa interviuri, participa la campanii de recrutare si organizeaza probe de lucru pentru candidati;
  -Actualizeaza baza de date si completeaza rapoarte specifice procesului de recrutare;
  -Colaboreaza cu firmele de leasing si furnizorul de medicina muncii;
  -Completeaza documentatia si programeaza examenul medical pentru viitoarele angajari;
  -Realizeaza sarcini administrative privind serviciile de cazare si catering ale angajatilor;
  -Mentine relatia cu institutiile statului privind permisele de sedere, obtinerea avizelor de munca si transmiterea de comunicari;
  -Asigura suport in derularea diferitelor proiecte specifice departamentului si realizeaza sarcini specifice in functie de propria evolutie;

  Alte informatii

  Prin transmiterea cv-ului dvs pentru această poziție sunteți de accord cu preluarea și prelucrarea informațiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare în cadrul companiei Smithfield Româțiile din cv vor fi utilizate numai în scopul recrutarii, vor ramane confidențiale și vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora în scopul recrutării în cadrul grupului Smithfield.

  ► Alătură-te unei mari echipe internaționale!

  ► Oferim stabilitate și numeroase posibilități de dezvoltare a carierei.

  ► Suntem o companie în continuă creștere și dezvoltare.