Webinar Skills of the Future - Top Talents event

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Top Talents Romania active.


Vezi toate anunturile Webinar Skills of the Future - Top Talents event active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Marketing active pe Hipo.ro

Companie: Top Talents Romania
Domeniu:
  • Internship
  • Management Trainee
  • Marketing
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Anunt la nivel national
    Actualizat la: 06.05.2020
    Remote work: On-site


    Comunitatea Top Talents se reuneste pe 7 mai

    Cine este comunitatea Top Talents?

    Comunitatea este formata din toti tinerii care au fost invitati sa participe sau au luat parte la evenimentul Top Talents Romania.
    Dar ni se pot alatura si alti tineri, studenti, masteranzi sau proaspat absolventi care pe langa facultate s-au implicat si in alte activitati extracurriculare (voluntariat, Work&Travel, Erasmus, internshipuri, burse etc).

    Cum ne reunim?

    De data aceasta, ne adaptam trend-ului curent si ne reunim virtual, printr-un Panel Discussions Webinar. Pe 7 mai, ora 11:00, accesam link-ul pentru webinar si ne punem pe discutii.

    Ce discutam si cu cine?

    Tematica webinar-ului este “Skills of the Future” si vei afla cele mai noi trenduri si insight-uri valoroase direct de la sursa de interes pentru tine, de la unele dintre cele mai mari companii din Romania: BRD, BOSCH, Coca-Cola HBC, JTI, KPMG, Philips, Ursus, Vodafone.

    Iata agenda webinarului:
     
    • 11:00 - 11:40: BOSCH, BRD, JTI, KPMG - Panel discussions on 5 most important Job Skills for the Future & career opportunities;
    • 11:40 - 11:50: Q&A with BOSCH, BRD, JTI, KPMG;
    • 11:50 - 12:30: Philips, Ursus, Vodafone, Coca-Cola HBC - Panel discussions on 5 most important Job Skills for the Future & career opportunities;
    • 12:30 - 12:40: Q&A with Philips, Ursus, Vodafone, Coca-Cola HBC.
     
    De ce merita sa participi?
     
    • vei fi pus in interactiune cu companiile prezente, cu speakerii si reprezentantii acestor companii;
    • vom organiza webinarul astfel incat, in sectiunea de chat, sa poti pune cat mai multe intrebari si sa afli raspunsul de la reprezentantii companiilor, asadar, te incurajam sa iti pregatesti o lista de intrebari, curiozitati la care vrei sa afli raspuns privind: tematica webinar-ului, oportunitati de cariera disponibile in companii, procese de selectie pentru acestea si orice alte curiozitati ai;
    • vei putea intra pe lista scurta a companiilor pentru a accesa oportunitatile lor de cariera: internshipuri, trainee sau joburi entry-level.
    Rezerva-ti locul, iar daca vei fi selectat/a vei primi un link catre webinar, la care vei da JOIN pentru a participa.
     

    *Prin inscrierea la acest webinar, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la webinar (prin inscriere, confirmare, inregistrare la webinar). Daca vei participa la webinar esti de acord ca datele tale sa ajunga la companiile participante in vederea unor oportunitati de cariera.  De asemenea, intelegi si accepti termenii de folosire si aspectele sectiunii Confidentialitate Hipo.ro.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Top Talents Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Top Talents Romania >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI, Ilfov,

    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Vezi job-uri similare (266)