PEPSICO isi mareste echipa

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile PepsiCo active.


Vezi toate job-urile PEPSICO isi mareste echipa active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Transporturi active pe Hipo.ro

Angajator: PepsiCo
Domeniu:
  • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
  • Productie
  • Transporturi
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Popesti Leordeni
  • Actualizat la: 29.06.2020
    Remote work: On-site


    PepsiCo înseamnă o echipă de peste 260.000 de oameni care creează istorie la nivel global, în timp ce viziunea noastră, de a fi un lider în alimentație și băuturi de larg consum, ne unește. În acest momentl, PepsiCo România are aproximativ 1700 de angajați în 3 locații din București (Sun Offices, Popești și Dragomirești-Vale) precum și în alte orașe ale țării Cluj, Timișoara, Bacău, Constanța. Producem 12 branduri principale în fabricile noastre din Popești si Dragomirești-Vale.

    Pentru a treia oară consecutiv, PepsiCo România s-a clasat pe locul 1 în cadrul programului „Angajatori de Top”, acesta fiind al șaptelea an în care compania este recunoscută și certificată pentru mediul de lucru, angajamentul către cultivarea și dezvoltarea talentelor și eforturile de perfecționare ale programelor privind angajații. Prin promovarea unei culturi etice, încurajarea inovației la fiecare pas și investițiile constante în atragerea și motivarea angajaților în companie pe termen lung, PepsiCo a fost recunoscută încă din 2013 drept un Angajator de Top și continuă să ridice standardele în ceea ce privește profesionalismul și diversitatea în industrie.

    Te așteptăm și pe tine să ni te alături, într-una dintre următoarele poziții, puse la dispoziție, în cadrul PepsiCo România:
     

    • Operator Linie

    Opereaza, verifica si controleaza echipamentele in zona de proces in conformitate cu procedurile de siguranta alimentului, protectia alimentului si sanatate si securitate in munca, cu scopul de a indeplini indicatorii de performanta stabiliti. Astfel, porneste, opereaza si opreste linia de proces, asigura parametrii optimi de functionare si igienizarea echipamentului.
     

    • Manipulant Marfă (depozit)

    Presupune încărcarea, descărcarea, manipularea, depozitarea și transportul produsului finit și a materialelor necesare în/din mijlocul de transport în/din depozitul de produs finit, pentru ca marfa să ajungă la clienți sau sa fie depozitată, în siguranță atât calitativ cât și cantitativ.

    • Ambalator Manual (producție)

    Efectuează operațiunile necesare ambalării produsului finit, pe banda de producție, în conformitate cu standardele interne, iar activitatea principală presupune punerea în cutii a pungilor de snacks/ chips.

    În zona de paletizare se sortează cutiile cu produse finite, conform instrucțiunilor primite, pentru a asigura trimiterea corespunzătoare a mărfurilor către depozitul de produs finit, iar activitatea presupune stivuirea cutiilor pe paleți.

    • Electrician

    Asigură  buna funcționare a instalațiilor electrice la parametrii corespunzători  precum și a utilajelor din: secția de producție, depozit de materii prime, depozit de produs finit, depozite de cartofi, birouri, depozit, instalații, utilități.

    Asigura necesarul de piese de schimb electrice uzuale.

    Realizează operații de mentenanță preventive (conform planului de mentenanță) și reparatii electrice în vederea diminuării timpilor de staționare ale utilajelor de producție.

    • Mecanic

    Asigurarea funcționării echipamentelor la parametrii recomandați de producător, în vederea realizării planului de producție și asigurarea necesarului de piese de schimb mecanice uzuale.
     

    • Tehnician Asigurarea Calității

    Urmareste planul de control al calitatii (puncte control, metode analiza, frecventa recoltare probe si analiza probe) pentru produse Star Foods semifinite si finite tip chips pentru a asigura conformitatea cu cerintele PepsiCo, specificatia produsului si reglementarile legale in vigoare

    • Șofer

    Transportă marfa la clienți, în București și în zonele limitrofe, conform rutei stabilite, descarcă marfa, încasează banii de la clienții care plătesc numerar și îi depun la bancomatele băncilor agreate

    • Operator Facturare

    Asigură și verifică activitățile departamentului, astfel:

    • Este responsabil de livrare, obținerea avizului, facturii și recepțiilor de la producție și de la furnizori
    • Este informat privitor la mișcările de stoc și retururile de la clienți
    • Respectă procedurile interne ale companiei.
    • Electromecanic

    Asigură buna funcționare a instalațiilor electrice și mecanice la parametrii corespunzători, din cadrul depozitului automat.

    • Inginer Poducție

    Asigură planificarea, organizarea și controlul activității echipei pe care o coordonează, astfel încât să fie menținute standardele legate de costuri, eficiența liniilor, deșeuri, siguranța și sănătatea personalului, productivitate, calitate, siguranța alimentară și protecția consumatorilor

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Popesti Leordeni,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (154)