Depune-ti CV-ul la Kaufland Romania – Angajatori de TOP Bucuresti ONLINE

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Kaufland Romania active.


Vezi toate job-urile Depune-ti CV-ul la Kaufland Romania – Angajatori de TOP Bucuresti ONLINE active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Constructii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Kaufland Romania
Domeniu:
  • Altele
  • Constructii
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • Bacau
  • BUCURESTI
  • Cluj Napoca
  • Actualizat la: 08.05.2020
    Remote work: On-site

    Ce profile cautăm:

    Printre posturile deschise de către retailerul nostru se numără posturi de lucrător comercial, șef schimb, manager adjunct de magazin.

    De ce sa lucrezi la noi?

    Locul tău e în echipa noastră!
    Ești o persoană care nu își lasă viitorul la voia întâmplării? Te preocupă succesul tău profesional și stabilești permanent obiective noi pentru conturarea unei cariere de succes? Atunci ai nevoie de un angajator la fel ca tine: dedicat, pasionat, motivat și hotărât să te susțină în evoluția ta profesională. Aceste calități fac astăzi din Kaufland, una dintre cele mai performante companii. Studiază varietatea oportunităților noastre de carieră și alătură-te echipei noastre!

    Angajații mulțumiți reprezintă baza succesului nostru, iar competența și motivația lor sunt prioritatea noastră principală. Ca și companie, suntem responsabili pentru angajații noștri. De aceea, îți oferim numeroase avantaje. Alătură-te echipei noastre și beneficiază de cele mai bune condiții și perspective pentru viitorul tău profesional.

    Despre noi:

    Cu o gamă de produse locale de peste 3.600 de articole, ce reprezintă o treime din întregul sortiment din magazin, nu lăsăm nimic de dorit în cele 127 de magazine deschise în România.

    În fiecare zi, cei 132.000 de angajați se asigură în mod constant că toți clienții noștri au parte de o experiență de cumpărături perfectă în magazinele noastre. Ca parte a grupului Schwarz, Kaufland este unul dintre principalii retaileri de pe piața europeană. Acordăm o atenție deosebită calității, sortimentelor variate de produse proaspete și de calitate, la prețuri avantajoase, în toate țările unde suntem prezenți: în România, Germania, Cehia, Slovacia, Croația, Polonia,  Bulgaria și Republica Moldova. Pentru a ne menține astfel, continuăm să evoluăm și să ne orientăm către așteptările și dorințele clienților noștri.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Kaufland Romania . Consultati Politica de procesare a datelor personale a Kaufland Romania >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    Hybrid

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (517)