Depune-ti CV-ul la Groupe Renault Romania – Angajatori de TOP Bucuresti ONLINE

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Renault Group Romania active.


Vezi toate job-urile Depune-ti CV-ul la Groupe Renault Romania – Angajatori de TOP Bucuresti ONLINE active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
  • Inginerie
  • IT Hardware
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 25.05.2020
    Remote work: On-site



    GROUPE RENAULT ROMANIA: GREAT PLACE TO WORK

    Impreuna am reusit sa facem din Groupe Renault Romania cel mai apreciat constructor auto din tara. Avem o echipa de peste 18.000 de colegi si detinem toate competentele necesare în domenii precum: ​Design, Engineering, Manufacturing, IT-Digital, Supply Chain, Purchasing, Quality, Finance, Marketing, Shared Services.

    La nivel mondial, Renault isi desfasoara activitatea in 127 de tari cu 125.000 de colegi de nationalitati, varste si genuri diferite. Diversitatea oamenilor si a meseriilor sunt principala noastra bogatie si, tototdata, principala provocare pentru armonizarea asteptarilor.

    In ultimii ani, lumea, in general, si piata auto, in special, se afla intr-o continua transformare. Modul in care Groupe Renault raspunde acestei provocari este programul de transformare organizationala FAST (Future-ready At Scale Transformation) si principiile Renault Way, care au la baza dorinta de a le oferi clienţilor noștri produse şi servicii atractive şi inovatoare.

    Pe viitorii nostri colegi ii asteptam intr-un mediu dinamic, multicultural, cu tehnologii de ultimă generație si oportunități de dezvoltare. In Groupe Renault Romania, incurajam invatarea continua si implicarea fiecaruia, atat in dezvoltarea proprie cat si a celorlalti. Astfel, in fiecare an organizam peste 450 000 de ore de formare, cu peste 700 de teme tehnice, de leadership si soft-skills. In plus, colegii nostri au acces direct si nelimitat la sute de cursuri online disponibile pe platforma Learning@Alliance.

     

    Fiind preocupati de invatare, sustinem educatia prin parteneriate cu universitatile, cu licee si scoli profesionale, fiind promotori ai invatamantului dual. Drive Your Future, programul nostru de stagii, aduce an de an in companie o infuzie de energie, entuziasm și idei noi din partea studenților. Anual, peste 250 de tineri pasionatii de industrie au posibilitatea să se familiarizeze cu domeniul auto și să descopere activitățile Groupe Renault Romania.

    Pentru a atinge standardele inalte de performanta pe care ni l-am propus, in 2019 am inaugurat noul sediu Renault Bucharest Connected si le-am spus „Bun venit” colegilor noștri mobili, conectați și autonomi care sunt gata sa Move Our World Forward, atat de la birou, cat si de la distanta, prin programul «teleworking».

    Credem ca ideile prind viață și se concretizeză în proiecte de succes atunci cand exista spatiu de colaborare, flexibilitate si creativitate. Renault Bucharest Connected faciliteaza acest cadru prin spatii colaborative, hub-uri de inovatie si learning. Pasiunile colegilor nostri prind viata intr-un spatiu inspirational dedicat dotat cu bibloteca si unde pot fi organizatie workshop-uri, cluburi si expozitii.

    Va invitam sa descoperiti Life@ Groupe Renault Romania, diversitatea meseriilor dar si pasiunea pentru domeniul automotive pe site-ul nostru de Cariere dar si pe canalele online - Facebook, LinkedIn sau Instagram.
     

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Remote

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Otopeni, Ploiesti,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (637)