Depune-ti CV-ul la Coca-Cola HBC Romania - Angajatori de TOP Online Timisoara

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Coca-Cola HBC Romania active.


Vezi toate job-urile Depune-ti CV-ul la Coca-Cola HBC Romania - Angajatori de TOP Online Timisoara active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Coca-Cola HBC Romania
Domeniu:
  • Management Trainee
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Arad
  • Lugoj
  • Timisoara
  • Actualizat la: 13.05.2020
    Remote work: On-site

    De ce sa lucrezi la noi?

    Coca-Cola HBC Romania este o companie antreprenoriala, in care succesul se obtine prin pasiunea si responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o investeste in munca sa. Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi si foarte putine sanse sa te plictisesti.

    Un job la Coca-Cola HBC Romania inseamna totodata oportunitati de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni, de aceea in anul 2015 am fost desemnati Cel mai Dorit Angajator din FMCG.

    Secretul succesului nostru este ca punem in fiecare zi o picatura de talent in tot ceea ce facem: in sticlele de Coca-Cola, in e-mailurile catre parteneri, in contractele de vanzare-cumparare, in platformele de comunicare, in planurile de viitor. Este ceea ce ne face speciali, dinamici si lideri de piata.

    Despre noi:

    Compania Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, este liderul industriei de bauturi din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketingul operational pentru produsele din portofoliul Coca-Cola.

    In Romania, Coca-Cola HBC Romania imbuteliaza o gama larga de produse Coca-Cola, de la bauturi racoritoare carbonatate (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes), necarbonatate (Cappy Nectar si Cappy Pulpy), pana la ceaiuri (Nestea), apa (Dorna, Dorna-Izvorul Alb, Poiana Negri), bauturi energizante (Burn) si cafea Ready to Drink (Illy). Produsele Coca-Cola sunt imbuteliate in fabrici pozitionate strategic in diferite regiuni ale tarii: Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Timisoara,

    Timisoara,

    Aplica fara CV
    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (50)