Marketing Trainee

This job is no longer active!

View all jobs Danone active


View all jobs Marketing Trainee active on Hipo.ro

View all jobs Internship active on Hipo.ro

View all jobs Management Trainee active on Hipo.ro

View all jobs Marketing active on Hipo.ro


Employer: Danone
Domain:
 • Internship
 • Management Trainee
 • Marketing
 • Job type: full-time
  Job level: 0 - 1 years of experience
  Location:
 • BUCHAREST
 • Updated at: 15.06.2021
  Job remote: On-site
  Short company description

  Povestea DANONE a început acum mai bine 100 de ani cu un vis. Cel al unui mic antreprenor, Issac Carasso, de a îmbunatăți starea de sănătate a oamenilor care sufereau de probleme intestinale. În spatele realizării acestui vis s-au aflat de-a lungul anilor mii de oameni și lideri extraordinari. Astazi, Danone este o companie globală, cu un portofoliu extins care conține lactate proaspete, produse pe bază de plante, nutriție infantilă, apă minerală îmbuteliată și nutriție medicală.

  Vei fi parte a unei echipe care-ți va oferi satisfacția de a face bine, parte a unei companii care aspiră la a avea un impact pozitiv în comunitate și pentru lumea înconjurătoare, prin produsele pe care le oferă și practicile după care se conduce.
  Vei contribui la misiunea noastră, de a oferi oamenilor o sănătate mai bună, într-un mod sustenabil, și vei lucra într-un mediu care pune accent pe starea de bine. Valorizăm spiritul de inițiativă și apreciem inovația: fiecare dintre angajații noștri este încurajat să învețe și să crească.

  Imbrățișăm diversitatea în organizația noastră. Aceasta înseamnă ca acordăm atenție deplină și echitabilă tuturor candidaților infiferent de rasă, culoare, religie, vârstă, sex, orientare sexuală, identitate de gen, opinie politică, origine națională și dizabilitate sau stare de sănătate.

  Hai și tu în echipa Danone!

  Requirements

  Your profile:
  You are a young graduate of an economic or business administration university, you participated in a students’ association or had an internship in a multinational company.
  You are a fast learner, team player and full of initiative.
  You have strong analytical skills, conscientiousness and attention to detail.
  Computer is among your friends and you have experience with MS Excel and PowerPoint.
  You love the digital environment and social media.
  Problem solving orientation
  Excellent communication skills in English and Romanian
  You should be able to work independently, with good planning and project management skills. In addition, you are a proactive and enthusiastic team player, curious, open mind and consumer oriented; willing to work in a dynamic and complex international environment.

  Responsibilities

  Role:
  In this role you will have the opportunity to be exposed to the most important aspects of a marketing plan and will learn how to use the marketing levers. You will work autonomously on implementing marketing action plans to promote and grow your brand.
  We offer you:
  -Mentoring from experienced Brand Managers;
  -Dynamic, open atmosphere;
  -Network with international colleagues to share best practices.