Sales Representative Targoviste

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Orange active.


Vezi toate job-urile Sales Representative Targoviste active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Orange
Domeniu:
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • Targoviste
  • Actualizat la: 08.04.2020
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Orange este ceea ce suntem si ceea ce facem, în fiecare zi
    În lume sunt peste 123 de milioane de oameni pe care îi despart distanţe, care vorbesc limbi diferite şi au moduri de viaţã diferite.

    Dar toţi au ales acelaşi lucru: sã comunice aşa cum simt, sã priveascã cu deschidere şi optimism spre viitor.

    Pe toţi îi apropie Orange, indiferent dacã trãiesc în Marea Britanie, Franţa, Elveţia, Belgia, Austria, Spania, Olanda, România , Moldova, Polonia, Slovacia, Rusia, Statele Unite ale Americii, China, Coreea, Japonia, India, Vietnam, Botswana, Camerun, Republica Dominicană, Egipt, Nigeria, Guineea Ecuatorială, Guineea Conakri, Guineea Bisau, Coasta de Fildeş, Uganda, Kenia, Republica Central Africană, Madagascar, Mali, Insulele Mauritius, Caraibe, Noua Caledonie, Reunion, Senegal, Vanuatu, India, Vietnam, Iordania, Bahrein.

    Orange este brandul sub care France Telecom furnizeazã servicii de comunicaţii mobile, Internet şi televiziune. Grupul France Telecom este unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicaţii, cu peste 183 de milioane de clienti pe cinci continente.

    Creativitatea, îndrãzneala, dinamismul, deschiderea, grijă pentru detalii, consecvenţa definesc Orange în tot ce face.
    Orange înseamnã cã vom schimba tiparele şi ne vom dezvolta în continuare pentru a-ţi oferi serviciile de calitate de care ai nevoie, inovaţie şi transparenţã.

    În ceea ce facem, la Orange România, vom contura în fiecare zi mai clar ce înseamnã acest univers şi care sunt beneficiile pe care le aduce.

    Te invitãm sã experimentezi Orange şi avem încredere cã împãrtãsim aceeaşi convingere: viitorul este într-adevãr senin.

    Cerinte

    „Asculta, oferta asta e pentru tine!”

    Cel mai probabil ai raspunsurile pregatite atunci cand cei dragi iti cer sfatul in materie de telecomunicatii: esti mereu la curent cu cele mai tari oferte, te misti cu viteza 5g prin meniurile telefoanelor si esti atent la nevoile fiecaruia.
    Ce zici daca te facem expert in vanzari?

    Alatura-te echipei noastre in prima linie, locul unde clientii sunt ascultati, asteptarile le sunt depasite iar ofertele sunt mereu personalizate pentru a le face viata mai frumoasa. Aici povestim despre tehnici moderne de comunicare, despre device-urile care le fac posibile precum telefoane mobile, tablete sau modem de date, despre inovatie si cam tot ce inseamna IT&C.

    Responsabilitati

    Spune-ne cate ceva despre tine!

    Noi banuim ca ai deja ceva experienta in domenii precum vanzari, relatii clienti, promotii sau merchandising si ca iti este usor sa te exprimi in limba engleza. Folosesti cu incredere programele din pachetul Microsoft Office iar clientii sunt prioritatea ta, deoarece iti place calitatea si ai si spirit de initiativa.
    Daca prietenii iti spun ca le este usor sa discute cu tine, multumita atitudinii pozitive, atunci cu siguranta te vei potrivi echipei de vanzari. Suntem curiosi sa descoperim mai multe despre tine.

    Cum arata o zi obisnuita de lucru?

    •Inca de la primul contact, clientii iti raspund la zambet si se bucura ca te oferi sa ii ajuti. Primesti puncte bonus pentru ca le asiguri o experienta placuta.
    •Pentru ca folosesti vanzarea consultativa, afli usor care sunt nevoile clientilor si le sugerezi produse din oferta Orange care sa le simplifice viata, pentru a se concentra pe ceea ce este important pentru ei
    •Esti precum o carte deschisa: mereu pregatit de a indruma pe fiecare spre obiectivul dorit sau de a oferi mai multe informatii despre produsele si ofertele Orange
    •Love love love. Produsele si ofertele noastre iti sunt asii din maneca atunci cand imparti bucurie in stanga si in dreapta

    Te-ai convins ca despre tine e vorba?

    Atunci nu mai sta pe ganduri si aplica acum la rolul de Sales Representative. Echipa si clientii te asteapta!

    Alte informatii

    Iti multumim ca ai aplicat la Orange!

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    3800 - 5400 RON NET / luna
    Targoviste,

    Targoviste,

    Targoviste,

    Vezi job-uri similare (8)