Responsabil SSM SU Mediu (Constanta)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Imsat active.


Vezi toate job-urile Responsabil SSM SU Mediu (Constanta) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Angajator: Imsat
Domeniu:
  • Altele
  • Tip job: full-time
    Nivel job: peste 5 ani experienta
    Orase:
  • Constanta
  • Actualizat la: 26.05.2020
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Proiectant si integrator de solutii multi-tehnice, IMSAT ofera servicii integrate ca antreprenor general sau divizate ca furnizor de pachete tehnice, pentru urmatoarele specializari: automatizari si sisteme industriale, roboti industriali si sisteme de celule robotizate, sisteme de securitate, instalatii electrice, instalatii mecanice, HVAC si echipamente electrice.

    Recunoscuti ca experti de incredere, suntem alaturi de clientii nostri in toate etapele unui proiect, de la proiectare la management de proiect, fabricatie, montaj, punere in functiune si mentenanta si oferim solutii pentru cele mai complexe aplicatii din domeniile: industrial, infrastructura cladiri, infrastructura transporturilor si energie.

    Membra a grupului francez SNEF din 2007, IMSAT numara astazi un colectiv de peste 900 de angajati, o cifra de afaceri medie anuala de 60 de milioane de euro, cu proiecte implementate in peste 35 de tari de pe glob in cei 60 de ani de istorie.

    Cerinte

    Candidatul ideal
    Absolvent studii superioare (avantaj profil tehnic)
    Curs specific SSM-SU (avantaj)
    Curs auditor intern (nu este obligatoriu, prezinta avantaj)
    Experienta minim 3 ani pe o pozitie similara
    Cunoasterea standardelor, conceptelor, indicatorilor de safety si a bunelor practici in domeniul Health & Safety (Exemple: ISO 45001, safety risk assesemnet, safety incident reporting & investigation: Fatality, Lost Time, Injuries, Near, Misses, Unsafe behaviour, Vehicle crash rate; hazard control, H&S Training, H&S Communication)
    Buna cunoasterea a aplicatiilor MS Office (cu accent pe Excel)
    Limba engleza avansat
    Preocupare constanta pentru buna stare a colectivului si a echipelor de muncitori.
    Ferm, echilibrat, analitic, orientat catre reguli si legi

    Responsabilitati

    Descrierea jobului:
    Pozitia este in cadrul Agentiei Dobrogea si raporteaza Directorului de agentie.

    Responsabilitati:
    Organizarea si monitorizarea activitatilor de prevenire si protectie, in conformitate cu legislatia specifica in vigoare (Legea 319/2006, Legea securitatii si sanatatii in munca si normele de aplicare a Legii 319/2006), si bunele practici ale industriei
    Monitorizarea si evidenta autorizarilor si certificarilor de conformitate legala si tehnica la nivel de angajati ai agentiei sau la nivel de agentie (incidenta ANRE, ISCIR, INSEMEX, organisme de certificare).
    Atributii:
    Organizeaza activitatiile din domeniul SSM-SU-Mediu ale agentiei, in conformitate cu legislatia specifica in vigoare si bunele practici ale industriilor, in care sunt desfasurate proiectele agentiei.
    Elaborarea tematicilor si punerea in practica a instruirilor si testarilor ce deriva din legislatie, cerintele clientilor sau din masuri interne de imbunatatire a practicilor SSM-SU.
    Colectarea de date cu privire la activitatea SSM-SU din santierele agentiei pentru intocmirea rapoartelor specifice si a statisticilor SSM-SU.
    Elaboreaza planuri proprii SSM-SU si analize de risc, pentru santierele agentiei, in conformitate cu cerintele legale in vigoare si cu cerinetele specifice ale diferitilor clienti.
    Mentine o evidenta clara a EIP-urilor si a echipamentelor tehnice de protectie colectiva si se preocupa ca starea tehnica sa fie conforma cu necesitatile de munca si cerintele santierelor.
    Actioneaza ca reprezentant al managementului pentru a ridica nivelul de constientizare, angajament si implicare in probleme, solutii si actiuni de safety.
    Dezvolta instructiuni de lucru si proceduri cu privire la SSM-SU.
    Asigura interfata cu clientii pe probleme de SSM-SU-Mediu
    Analizeaza la zi schimbarile de legislatie, cerintele SSM-SU-Mediu ale clientilor si standardele internationale si consiliaza Directorul de agentie cu privire la decizii si actiuni in zona de SSM-SU-Mediu.

    Alte informatii

    Se ofera un salariu atractiv, mediu de lucru profesionist, bonuri de masa, servicii medicale la o clinica privata, posibilitati de dezvoltare a carierei.

    Numai candidatii selectati vor fi contactati.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Constanta,