Webinar CV Masters: Interview Talks @ Angajatori de TOP Timisoara

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Hipo Events active.


Vezi toate anunturile Webinar CV Masters: Interview Talks @ Angajatori de TOP Timisoara active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Companie: Hipo Events
Domeniu:
 • Altele
 • Educatie - Training
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • Arad
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 16.04.2020

  Workshopurile din cadrul Angajatori de TOP Bucuresti se muta online si devin Webinarii. Te vei bucura de acelasi continut de calitate din confortul casei tale. Inscrie-te si te tinem la curent cu detalii despre desfasurarea acestora! In cazul in care ai facut-o deja vei primi toate informatiile necesare pentru a accesa webinariile la care te-ai inscris! Stai cu ochii pe noi!  Hai si tu la Webinarul de Cariera de la Angajatori de TOP!
  Speaker: Camelia Macsim - Founding Manager la CV Masters

  Eu sunt Camelia Macsim si sunt Expert in Optimizare CV, Career Coach si Founding Manager la CV Masters. Utilizez cu responsabilitate competentele dobandite de-a lungul carierei in domeniul resurselor umane pentru a ajuta persoanele in cautarea unui job sa maximizeze sansele de a fi invitat la un interviu dar si sa se pregateasca pentru desfasurarea optima a acestuia. Ma fascineaza modul in care mici schimbari pot aduce rezultate mari.

  Webinar:


  Daca ai fost invitat la un interviu, aceasta este sansa ta de a demonstra cum poti aduce valoare in companie. Cum te pregatesti pentru interviu? Cum raspunzi la intrebarile dificile? Cum pui intrebari persoanei din fata ta? Cum gestionezi discutia despre salariu? Vom aborda fiecare dintre aceste subiecte pentru ne asigura ca la urmatorul interviu de angajare vei face diferenta!
  Cand si unde te asteptam?


   

  • Revenim curand cu detalii.  Profilul participantului


   

  • Daca esti student, proaspat absolvent sau chiar si cu experienta esti asteptat la acest webinar.
  • Entuziastii care vor sa afle mai multe despre cum sa iti alcatuiesti CV-ul pentru a fi cat mai atractiv si alte tips&tricks din domeniu.

  Cum te inscrii rapid si usor:

   

  1.  Te inscrii la unul sau mai multe webinarii de interes pentru tine.

  2.  Noi iti vom trimite un link pe care sa il accesezi si la care sa dai JOIN pentru a ni te alatura.

  3. Te faci comod, iti iei laptopul sau telefonul si te pregatesti pentru 1 h de content valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea ta personala, dar si profesionala. Si ceva foarte important: sa ai o conexiune buna la internet.

  4.  Te gandesti la o serie de intrebari pe care le poti adresa in sesiunea de Q&A de la final

   

  *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii si conditiile Hipo.ro.