Webinar Cum ar fi dacă ți-ai folosi punctele forte la locul de muncă? @Angajatori de TOP Bucuresti

Companie: Automatic Data Processing (ADP) Romania
Domeniu:
  • Contabilitate Finante
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Vanzari
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Ploiesti
  • Actualizat la: 10.04.2020
    Remote work: On-site

    Workshopurile din cadrul Angajatori de TOP Bucuresti se muta online si devin Webinarii. Te vei bucura de acelasi continut de calitate din confortul casei tale.

    Inscrie-te si te tinem la curent cu detalii despre desfasurarea acestora! In cazul in care ai facut-o deja vei primi toate informatiile necesare pentru a accesa webinariile la care te-ai inscris!

    Stai cu ochii pe noi!


    Start your knowledge with ADP! Come with your creativity, we will support yours ideas!
    Always designing for people means we never stop reimagining a better world at work, a world where everyone can focus on doing what they do best. And it means we’re designing for tomorrow, creating platforms that will transform how great work gets done, so together we can unlock a world of opportunity.

     
     Cum ar fi daca ți-ai folosi punctele forte la locul de muncă?

     
    Cum ar fi să descoperi locul de muncă unde unicitatea fiecărui angajat contribuie la crearea echipelor performante? Ți-ai dori să identifici modalitatea prin care să-ți folosești zi de zi punctele forte pentru a avea succes? Cum ar fi să descoperi modul în care coaching-ul și tehnologia transformă interacțiunea manager - coechipier?

    Acest Webinar este pentru tine dacă ești interesat să:
    • Descoperi cum ar putea arăta locul de muncă “al viitorului” (Surpriză – el deja a început să arate astfel! Viitorul devine ACUM!)
    • Să-ți identifici punctele forte și modul în care le-ai putea folosi pentru a avea succes în carieră și în viață
    • Să descoperi modul în care folosirea punctelor forte îți influențează dezvoltarea carierei și performanța
    • Să descoperi cum transformă coaching-ul și tehnologia, managementul performanței 

    Speaker: Roxana Șerban, Talent Coach
    Cu o experiență profesională de peste 15 ani în domenii diferite (hotelier, financiar-bancar, centre de contact, servicii externalizate), Roxana Șerban însoțește oamenii în procesul de transformare și șlefuire a « celei mai bune versiuni ». Roxana a ocupat câțiva ani la rând roluri de coordonare și conducere în companii multinaționale, iar din Octombrie 2018 a făcut o schimbare în carieră, devenind « Antrenor de Talente » (Talent Coach) în cadrul ADP- Automatic Data Processing România - un rol în care punctele ei forte și pasiunea pentru coaching se împletesc în mod fericit, în beneficiul colegilor cu care colaborează. Valoare pe care ea o aduce unei echipe este dezvoltarea (cunoștințelor și abilităților) membrilor acesteia, folosindu-se de intervenții de tip coaching pentru a-i sprijini să integreze în viața și activitatea lor de zi cu zi invățămintele dobândite. Empatică și atentă cu nevoile celor din jur, Roxana reușește să creeze un mediu de lucru bazat pe încredere și siguranță. Mai multe despre profilul profesional – LinkedIn https://ro.linkedin.com/in/roxana-serban-a30a996  




    Dată: 10 Aprilie, 15:00 - 15:45





    Good to know:
     
    • Te inscrii la unul sau mai multe webinarii de interes pentru tine. Aici ai agenda completa a webinariilor
    • Noi iti vom trimite un link pe care sa il accesezi si la care sa dai JOIN pentru a ni te alatura.
    • Te faci comod, iti iei laptopul sau telefonul si te pregatesti pentru 1 h de content valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea ta personala, dar si profesionala. Si ceva foarte important: sa ai o conexiune buna la internet.
    • Te gandesti la o serie de intrebari pe care le poti adresa in sesiunea de Q&A de la final.

    *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii si conditiile Hipo.ro.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Aplica fara CV
    4000 - 5000 RON NET / luna
    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (582)