Webinar IESF: Mind your CV @ Angajatori de TOP Timisoara

Companie: Hipo Events
Domeniu:
 • Altele
 • Educatie - Training
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • Arad
 • Oradea
 • Timisoara
 • Actualizat la: 05.04.2020
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.

  Workshopurile din cadrul Angajatori de TOP Bucuresti se muta online si devin Webinarii. Te vei bucura de acelasi continut de calitate din confortul casei tale. Inscrie-te si te tinem la curent cu detalii despre desfasurarea acestora! In cazul in care ai facut-o deja vei primi toate informatiile necesare pentru a accesa webinariile la care te-ai inscris! Stai cu ochii pe noi!Hai si tu la Workshopul de Cariera de la Angajatori de TOP!

  Speaker: Adelina Rosca- Country Manager IESF, Director General Rosminds/Rosman Talent Solutions 

  Adelina este absolvent al Universitii de Vest, Facultatea de Sociologie si Psihologie si a Masterului de Management Strategic al Resurselor Umane. Country Manager al Federatiei Internationale de Executive Search in Romania si Partener in cadrul Rosman Talent Solutions. Adelina lucreaza de 15 ani in head hunting si a coordonat proiecte de executive search/recrutare in mai multe domenii de activitate (productie, logistica, transport, FMCG, IT, medical, farmaceutic, BPO etc) cu acoperire atat la nivel national si international. Totodata s-a implicat direct in proiecte de market research, a dezvoltat programe de consiliere a carierei si este pasionata de business networking. Citatul preferat care si defineste cariera Adelinei este: "Do what you love, and you’ll never work another day in your life".

  Cand si unde te asteptam?
   

  • Revenim curand cu detalii.

  Profilul participantului

  • Daca esti student, proaspat absolvent sau chiar si cu experienta esti asteptat la acest webinar.
  • Entuziastii care vor sa afle mai multe despre cum sa iti alcatuiesti CV-ul pentru a fi cat mai atractiv si alte tips&tricks din domeniu.


  Cum te inscrii rapid si usor:

  1.  Te inscrii la unul sau mai multe webinarii de interes pentru tine.

  2.  Noi iti vom trimite un link pe care sa il accesezi si la care sa dai JOIN pentru a ni te alatura.

  3. Te faci comod, iti iei laptopul sau telefonul si te pregatesti pentru 1 h de content valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea ta personala, dar si profesionala. Si ceva foarte important: sa ai o conexiune buna la internet.

  4.  Te gandesti la o serie de intrebari pe care le poti adresa in sesiunea de Q&A de la final

   

  *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii si conditiile Hipo.ro.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.