Webinar Coca-Cola HBC Romania @ Angajatori de TOP Timisoara

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Coca-Cola HBC Romania active.


Vezi toate anunturile Webinar Coca-Cola HBC Romania @ Angajatori de TOP Timisoara active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Productie active pe Hipo.ro

Companie: Coca-Cola HBC Romania
Domeniu:
  • Educatie - Training
  • Inginerie
  • Productie
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • Arad
  • Oradea
  • Timisoara
  • Actualizat la: 18.03.2020
    Remote work: On-site

    Workshopurile din cadrul Angajatori de TOP Bucuresti se muta online si devin Webinarii. Te vei bucura de acelasi continut de calitate din confortul casei tale. Inscrie-te si te tinem la curent cu detalii despre desfasurarea acestora! In cazul in care ai facut-o deja vei primi toate informatiile necesare pentru a accesa webinariile la care te-ai inscris! Stai cu ochii pe noi!



    Compania Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, este liderul industriei de bauturi din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketingul operational pentru produsele din portofoliul Coca-Cola.

    In 2014, fabrica din Timisoara a primit Medalia de Aur European Water Stewardship, certificare care demonstreaza angajamentul companiei in aplicarea unei politici transparente si corecte de gestionare a folosirii apei si arata ca operatiunile si procedurile Coca‑Cola HBC Romania sunt corecte si durabile. Toate cele trei fabrici Coca‑Cola HBC detin aceasta distinctie (European Water Stewardship), Romania fiind prima tara din cadrul grupului Coca‑Cola HBC cu toate fabricile (Ploiesti, Poiana Negrii si Timisoara) certificate conform acestui standard.

     

    Hai si tu la Webinarul de Cariera de la Angajatori de TOP!

    Speaker: Vlad Petca 

    Vlad Petca, un exemplu de succes din compania Coca-Cola HBC Romania, a evoluat de la pozitia de Management Trainee pana la cea de Supervizor, avand o vasta experienta in aria de productie, iti va vorbi despre drumul sau professional si iti va prezenta cateva tips&tricks care le vei gasi folositoare pe viitor.

    Cand si unde te asteptam?

    • Revenim curand cu detalii.

    Profilul participantului

    • Daca esti student, proaspat absolvent sau chiar si cu experienta in domeniul tehnic sau inginerie, esti asteptat la acest webinar.

    Alte informatii utile:
     

    • Dispunem de un numar limitat de locuri;
    • Te poti inscrie la unul sau mai multe Webinarii, insa iti recomandam sa fii atent la data si orele de incepere pentru a nu se suprapune.
    • Vei primi o diploma de participare din partea noastra care sa ateste prezenta ta in cadrul webinarului.

     

    *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii si conditiile Hipo.ro.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Timisoara,

    Aplica fara CV
    Timisoara,

    Aplica fara CV
    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (148)