Ofiter trasabilitate deseuri

Angajator: Internatinal Work Finder
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Controlul calitatii
 • Management - Consultanta
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.09.2020
  Scurta descriere a companiei

  Din dragoste pentru oameni și din dorința de a ajuta companiile românești, International Work Finder rezolvă nevoia de forță de muncă necalificată și calificată cu care România se confruntă în urma exodului angajaților din ultimii ani.

  Echipa noastră este formată din profesioniști cu o bogată experiență în identificarea omului potrivit la locul potrivit. În acest context, International Work Finder reprezintă o oportunitate pentru toate acele companii românești care își doresc angajați loiali, educați într-un sistem care respectă omul și meseria sa – sistemul de educație asiatic.

  Recrutăm resurse umane din Nepal, India, Vietnam, Sri Lanka și alte piețe emergente în următoarele domenii de activitate: construcții, HORECA, agricultură, producție, curățenie, menaj, FMCJ, SPA, grădinărit, îngrijire.

  Cerinte

  Ne cautam un coleg/a pentru Organizatia noastra de Transfer de Responsabilitate. Suntem autorizati pentru preluarea responsabilitatii privind deseurile de ambalaje si beneficiem de acoperire nationala prin birourile din Bucuresti, Cluj si Iasi, precum si de o baza de peste 700 clienti si parteneri.

  Profilul indeal:
  Studii superioare finalizate (preferabil in domeniul protectiei mediului);
  Cunostinte legislative din domeniul protectiei mediului /managementului deseurilor si a obligatiilor catre Administratia Fondului pentru Mediu (domeniul ambalaje), constituie un avantaj.
  Cunostinte operare PC (excel, word, ppt).
  Experienta pe un post similar (constituie un avantaj).
  Limba engleza nivel mediu (constituie avantaj).

  Responsabilitati

  Cautam o persoana implicata, proactiva, organizata, si dornica de a asimila informatii noi, in domeniul protectiei mediului/managementul deseurilor.

  Prospecteaza piata in vederea indentificarii de furnizori (colectori autorizati/ reciclatori/ Unitati Administrativ Teritoriale/ Asociatii de Dezvoltare Intracomunitara).
  Incheie contracte/protocoale cu operatorii economici autorizati/ colectorii autorizati/ reciclatori/ Unitatile Administrativ Teritoriale/ Asociatiile de Dezvoltare Intracomunitara.
  Negociaza conditiile contractuale si urmareste derularea lor.
  Efectueaza, in conformitate cu procedura de lucru, verificarile premergatoare incheierii colaborarilor cu Colectorii / Reciclatorii de deseuri de ambalaje.
  Mentine relatia cu partenerii/operatorii economici autorizati cu care societatea are incheiate contracte.
  Asigura suport furnizorilor (colectorilor/reciclatorilor/UAT/ADI) pentru intocmirea raportarilor lunare.
  Indeplineste targetul privind achizitia cantitatilor alocate si intocmeste rapoarte lunare specific.

  Alte informatii

  Beneficii:
  - Salariu de incadrare motivant, in functie de experienta candidatului (detaliile se vor negocia in momentul interviului).
  - Card de masa;
  - Asigurare medicala;
  - Un mediu dinamic si profesionist, cu numeroase oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.