Asistent Logiscool Romania

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile LOGISCOOL ROMÂNIA active.


Vezi toate job-urile Asistent Logiscool Romania active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Relatii Publice active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Secretariat - Administrativ active pe Hipo.ro

Angajator: LOGISCOOL ROMÂNIA
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Relatii Publice
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 30.03.2020
  Scurta descriere a companiei

  Logiscool România, lider pe piața edu-tech pentru copii, oferă cursuri de programare, robotică și alte competențe digitale pentru elevi cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. Înființată în prima parte a anului 2018, aceasta numără deja 35 de centre educative la nivel național, iar începând cu mai 2020 au lansat și cursuri în format online.

  Pentru a respecta același nivel superior de excelență, toate centrele urmează un curriculum internațional, actualizat permanent de departamentul de educație al Logiscool Internațional, iar predarea noțiunilor de programare se face pe o platformă educativă proprie, gândită special pentru procesul de învățare și adaptată vârstelor.

  Misiunea Logiscool este facilitarea accesului la acest tip de educație tuturor elevilor din România, iar lansarea cursurilor online reprezintă un pas mare înspre a atinge comunități precum cele din mediul rural, sau din diaspora.

  Logiscool România face parte din o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în peste 16 țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 50.000 de copii au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirațional.

  Cerinte

  - Abilități de comunicare excelente si relationare & atitudine pozitivă
  - Spirit de observație și atenție sporită la detalii
  - Persoană bine organizată si adaptabilă
  - Aptitudini organizatorice
  - Centrare către soluții
  - Cunostințe PC, Web, Microsoft Office

  Responsabilitati

  Asistentul Logiscool Romania va lucra într-un mediu antreprenorial dinamic, alături de o echipă tânără și va fi responsabil cu menținerea relației cu diversi clienți și parteneri. Se va asigura de bună desfășurare a departamentului operațional și va fi implicat/ă în activățile zilnice de verificare și monitorizare.

  Alte informatii

  Programul este de 40h / saptamana (Luni - Vineri)
  Locația biroului: Logiscool România, Strada Iordache Golescu nr. 17, etaj 2, sector 1, București (Regina Maria Office Building)
  În România suntem prezenți în 35+ locații.