Warehouse Manager Sibiu

Angajator: Teamland
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • Sibiu
 • Actualizat la: 26.02.2020
  Scurta descriere a companiei

  Asigurăm o gamă completă de servicii profesionale, prin experiența și cunoștințele noastre de specialitate și din domeniul legislativ. Avem capacitate de a identifica soluții inovative pentru fiecare client.

  Echipa TeamLand este în masura să livreze servicii pe termen lung, asigurându-ți astfel un parteneriat sustenabil.
  Respectăm valorile clienților noștri și, în același timp, dovedim empatie față de cei pe care îi recrutăm, adăugând întotdeauna o vorbă bună la serviciile ireproșabile livrate.

  Suntem cel mai dinamic furnizor de servicii de resurse umane, având flexibilitate antreprenorială si know-how–ul necesar, dobândit în anii de experiență ai echipei de recrutare și a specialiștilor în salarizare și administrare.

  Reducem eforturile administrative și de time management în ceea ce privesc procesele de recrutare, administrare și instruire a angajaților, oferind o gamă de servicii asigurate de personal de înaltă calificare în baza principiului Total Quality Management, astfel încât, raportul calitate – cost, să reprezinte un castig pentru dumneavoastră.

  Suntem specializați în funcție de industrie și răspundem mereu adecvat cerințelor specifice.

  Consultanța specializată și echipa dedicată, cu experiență relevantă pentru fiecare companie și specializată pe industrii, alături de companie de la semnare și pe tot parcursul derulării contractului/proiectului.

  Tratăm cu responsabilitate fiecare solicitare venită din partea fiecărui partener.

  Cerinte

  - Studii superioare finalizate preferabil in domeniul tehnic sau economic;
  - Experienta pe un post similar de minim 5 ani;
  - Experienta in coordonarea unei echipe de minim 20 de persoane;
  - Cunostinte de limba engleza la nievel avansat;
  - Capacitate de analiza si sinteza;
  - Putere de decizie si asumarea responsabilitatii;
  - Bune abilitati de negociere planificare si organizare;
  - Gandire analitica, capacitatea de a analiza si interpretare a informatiei.

  Responsabilitati

  - Raspunde de planificarea pe termen scurt, mediu si lung și gestionarea activitătilor operationale (fluxurile de marfa, bunuri si servicii) de manipulare, stocare si distribuție a produselor clientilor, cu scopul de a atinge obiectivele financiare ale companiei si obiectivele de calitate agreate intern sau cu clientii;
  - Analizeaza procedurile operationale si implementeaza noi strategii operationale cu scopul de a creste profitabilitatea activitatii sau/si imbunatatirea nivelului de calitate al serviciilor prestate;
  -Monitorizeaza si evalueaza permanent nivelul de stoc, acuratetea stocului si riscurile potentiale de pierderi, care pot rezulta din activitatii operationale si asigura un grad inalt de acuratete al stocului si un nivel minim de pierdere conform bugetului stabilit si asumat;
  - Genereaza periodic rapoarte cu scopul de a analiza nivelul indicatori de performanta si profitabilitate;
  - Efectueaza previziuni de costuri, venituri si resurse necesare;