Educator 3-6 ani

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Centrul Educational de Excelenta PASsE-Par-Nous active.


Vezi toate job-urile Educator 3-6 ani active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: Centrul Educational de Excelenta PASsE-Par-Nous
Domeniu:
  • Educatie - Training
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Actualizat la: 11.01.2022
    Remote work: On-site

    Centrul Educational de Excelenta PASsE-Par-Nous cauta parteneri in lucrul cu copii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani.

    Acest parteneriat se va aplica in toate aspectele si dimensiunile pe care le putem atinge intr-o zi, in cadrul interactiunilor cu copiii: viata practica, dezvoltare senzoriala, achizitia limbajului si a sub-produselor acestuia: scrierea si citirea, achizitia notiunilor de matematica, notiunilor muzicale si multe, multe altele.

    Si vom face totul respectand urmatoarele principii:

    1. Pentru ca jocul este activitatea care solicita cele mai multe sisteme senzoriale simultan, ne vom juca, mult, foarte mult. Aceasta joaca ne va permite sa capatam cunostinte cognitive din orice fel de structura fie ea simpla sau foarte complicata.
    2. Suntem servant-leaders, ceea ce inseamna ca atitudinea si comportamentul nostru fata de copii va reflecta permanent ca suntem constienti ca:
      1. Invatarea, explorarea si dezvoltarea individuala a copiilor este alimentata de un mecanism care creeaza dependenta, iar acel mecanism este curiozitatea
      2. Interesul unul copil fata de orice obiect pe care il intalneste este extrem de fragil si dependent de foarte multe variabile, de-aceea poate disparea si aparea foarte usor
      3. Invatarea este continua si constanta si uneori in afara controlului nostru. Copiii invata din orice activitate. De-aceea, rolul adultilor din preajma este sa observe, in liniste, si sa intervina doar atunci cand copilul solicita ajutorul adultului. Experienta personala a copilului cu respectiva situatie de invatare nu trebuie alterata in niciun fel. Astfel, copilul dezvolta abilitatea de a-si auto-dirija procesul de invatare, invatand sa recunoasca potentialul unui interes manifestat in el insusi.
      4. Putem stabili limite ale libertatii fiecarui copil impreuna cu acesta
      5. Putem lansa provocari, care sa il ajute pe copil sa se re-echilibreze emotional, atunci cand observam un dezechilibru.

    Cerinte:

    Ne dorim ca partenerii nostri:

    • sa impartaseasca principiile filosofice descrise mai sus
    • sa fie absolventi de psihologie, sociologie sau stiinte cognitive, de cel putin 3 ani.

    Beneficii (de ce sa devii partenerul nostru?)

    • apartii la o comunitate formata din oameni care si-au gasit menirea in lucrul cu copiii. Stiu ca este elementul lor, cel la care se pricep cel mai bine si le aduce cele mai mari satisfactii. Esti si tu unul dintre noi?
    • vei putea sa contribui la imbunatatirea unei metodologii noi de pedagogie, dezvoltata de si pentru Centrul nostru.
    • Vei avea ocazia sa colaborezi cu experti in diverse domenii (managementul proiectelor, psihologie, sociologie, stiinte cognitive, limbajele mimico-gestual si Braille, intrepretarea micro-expresiilor) din tara si din strainatate


    Asiguram transportul pentru toti membri echipei noastre.
     

    Despre noi:

    Centrul Educational de Excelenta PASsE-Par-Nous se afla in satul Gulia, comuna Tartasesti, judetul Dambovita, la 20 de km distanta de centrul Bucurestiului si la 50 m distanta de Padurea Vlasiei. Centrul se desfasoara pe o suprafata totala de 2000 mp, cladirea insumand 420 de mp, in care toate incaperile au functiuni separate: sala de lucru de 80 mp (etajul 2), doua dormitoare si baie (etajul 1) si sala de mese si spatiu de joaca libera (parter). In curte, centrul are 350 mp amenajati ca spatiu de joaca (tobogane, leagane, balansoare, trambulina, elemente de gimnastica) si 1400 de metri patrati de spatiu liber pentru explorare. Ziua de vineri, a fiecarei saptamani, indiferent de sezon, o vom petrece in padurea de langa centru.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Otopeni,

    Vezi job-uri similare (107)