Junior Recruiter

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile MedLife SA active.


Vezi toate job-urile Junior Recruiter active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: MedLife SA
Domeniu:
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 14.02.2020
  Scurta descriere a companiei

  Sunt 23 de ani de când primii noștri pacienți au trecut pragul unei clinici MedLife. Sunt 23 de ani de când sănătatea a devenit pentru noi mai mult decât o profesie, o pasiune. Sunt milioane de pacienți care au apelat la noi în căutarea celor mai bune soluții la nevoile lor medicale, cu încrederea și siguranța că întâlnesc aici oameni capabili, profesioniști pasionați, medici experimentați, personal amabil și un zâmbet care să le șteargă orice urmă de neliniște de pe chip.

  Încrederea pacienților noștri este cea mai importantă resursă a activității noastre, de aceea, de la deschiderea primei noastre clinici, acum 23 de ani, nu am încetat să inovăm, să cunoaștem, să investim în medicii noștri și în echipamentele medicale și să fim prezenți cât mai aproape de pacienții noștri din întreaga țară. 

  Cerinte

  - Student sau masterand care isi doreste sa profeseze in HR;
  - Abilitati de comunicare si relationare cu oamenii;
  - Cunostinte MS Office;
  - Disponibilitate de lucru part-time 4-6 ore/zi

  Responsabilitati

  In primele 2 luni:

  Vei trece printr-o perioada de invatare, acomodare si familiarizare cu procesele de HR, dar si cu tot ce inseamna MedLife din punct de vedere operational.
  Iti vom dezvalui in ce consta activitatea de HR, in mod special cum decurge procesul nostru de recrutare si selectie;
  Vei avea ocazia de a cunoaste modul de organizare din cadrul companiei, atat in departamentele de suport, cat si in unitatile medicale.

  Dupa perioada de invatare de 2 luni:

  Vei prelua primele tale doua pozitii in recrutare, alaturi de un mentor - un recruiter cu experienta. Astfel, vei putea deveni un recruiter independent pe proces si care va avea parte de multe experiente si ocazii de a invata.