Trainee Operațional Exploatare Rețea Distrigaz Sud Rețele

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile ENGIE active.


Vezi toate job-urile Trainee Operațional Exploatare Rețea Distrigaz Sud Rețele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Angajator: ENGIE
Domeniu:
 • Inginerie
 • Internship
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Buzau
 • Calarasi
 • Focsani
 • Actualizat la: 06.03.2020  Despre companie

  Distrigaz Sud Reţele, filială a Grupului ENGIE în România, este cel mai mare distributor de gaze naturale din țara noastră și gestionează o rețea de distribuție de circa 19.400 km în 19 judeţe din S-ul țării și în București. Compania a fost înfiinţată în martie 2008 ca urmare a separării activităţii de comercializare de cea de distribuţie și oferă clienților accesul la rețeaua sa de distribuție, investind permanent în dezvoltarea și siguranța acesteia.

  Alte companii care fac parte din Grupul ENGIE din România:

  ENGIE Romania - furnizor de gaze naturale, electricitate şi servicii şi producător de electricitate;

  ENGIE Servicii - prestator de servicii pentru utilizarea în siguranţă a instalaţiei de gaze naturale (revizii, verificări, lucrări de întreţinere);

  ENGIE Buildings Solutions - servicii de inspecţii, întreţinere şi reparaţii pentru clădiri şi spaţii industrial;

  Brăila Winds SA și Alizeu Eolian producători de energie eoliană.

  La nivel mondial, Grupul ENGIE este unul dintre liderii din domeniul energetic, având activități în peste 70 de țări și aproximativ 153.000 angajați.


  ENGIE Traineeship Program

  În cadrul ENGIE Traineeship Program căutăm colegi trainee care să se alăture echipei responsabile cu mentenanța preventivă și corectivă a rețelei de gaze naturale. Pe toată perioada programului vor fi îndrumați de un mentor, vor pune în practică cunoștințele teoretice și își vor perfecționa constant abilitățile profesionale și cele personale.

  Diversitatea activităților și a oamenilor pe care îi vor întâlni vor transforma fiecare zi într-o experiență valoroasă care să pună bazele carierei profesionale.


  Ce căutăm?

  ENGIE Traineeship Program se adresează tinerilor în căutarea unui job care să le transforme potențialul în realitate. Ești masterand sau proaspăt absolvent de facultate/master cu profil tehnic (Universitatea Politehnica din București, Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești ș.a.) și recunoscut în grupul de prieteni ca fiind într-o căutare continuă de noi oportunități de învățare.

  În plus, îți dorești un loc de muncă dinamic, care să presupună deplasări pe teren sau chiar mobilitate geografică și funcțională.

  Ai bune abilități de comunicare și potential de leadership, iar cunoștințele de operare în Microsoft Office sunt la nivel mediu. Permisul de conducere categoria B reprezintă un plus.

  Dacă te-ai regăsit în descrierea de mai sus,hai să ne cunoaștem!  


  Ca Trainee în cadrul Distrigaz Sud Rețele:

  • Vei avea oportunitatea de a-ți construi o carieră în cadrul companiei;
  • Vei avea posibilitatea de a obține autorizări și certificări specifice domeniului de activitate (ANRE);
  • Vei fi angajat pe o perioadă de 6 luni, până ne obișnuim unii cu ceilați. Apoi, fie prelungim contractul, fie te alături echipei pe o perioadă nedeterminată;
  • Vei avea acces la programul de formare dedicat comunității de trainees din cadrul grupului ENGIE din România.