Junior Field Recruiter - blue collar

Angajator: Professional
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 03.12.2020
  Scurta descriere a companiei

  PROFESSIONAL, lider pe piata agentiilor de Resurse Umane din Romania, ofera clientilor sai servicii complete in domeniul resurselor umane: recrutare, testare, selectie si plasare de personal, leasing de personal, assessment & development centers, evaluare de personal, audit organizational si training.

  Cerinte

  Ne dorim de la tine să ai abilități bune de comunicare, să fii o persoană perseverentă și organizată. Te-ar putea ajuta să te acomodezi mai ușor cu activitatea dacă ai mai lucrat în vânzări pe teren sau intr-un mediu de productie/logistica. Însă nouă ne-ar plăcea să te cunoaștem fie că ești la început de drum, fie că vrei să schimbi domeniul sau doar jobul.
  Este necesar să știi să lucrezi cu MS Office și să ai permis de conducere categoria B.

  Responsabilitati

  Vei gestiona proiectele de recrutare blue collar (muncitori calificati si necalificati): publicarea anunțurilor, căutări directe, programarea și susținerea interviurilor, trimiterea listelor scurte, transmiterea feedback-ului candidaților. În cea mai mare parte a timpului (70%) vei fi pe teren în București și în împrejurimi, însă avem multe proiecte faine și în alte orașe, astfel că, vei merge și în alte sedii ale noastre să îți bei cafeaua cu colegii, iar apoi vei merge sa discuți cu clienții și candidații.
  Crezi că ți se potrivește jobul? Haide să ne cunoaștem!

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Professional. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Professional >>