Asistenta atelier raw-vegan

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile EBC active.


Vezi toate job-urile Asistenta atelier raw-vegan active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Secretariat - Administrativ active pe Hipo.ro

Angajator: EBC
Domeniu:
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: proiect special
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 19.12.2019
  Scurta descriere a companiei

  Suntem compania de resurse umane care identifică, integrează și administrează eficient personalul de care au nevoie clienții români și internaționali. La noi vei găsi nu doar oportunități de muncă, ci și susținerea morală de care poate mai ai nevoie pentru a prinde curaj. Vom fi lângă tine în timpul interviului cu angajatorul și vom păstra o comunicare transparentă pe toată durata procesului de recrutare.

  Nu uita: Jobul ideal este locul de întâlnire al candidaților și companiilor care se potrivesc, iar noi știm să creăm astfel de locuri de întâlnire.

  Cerinte

  Căutăm o Asistenta-Albinuta ( harnica, energica, vesela, careia ii place sa vorbeasca la telefon), pentru un Atelier de mancare Raw Vegan – preaparate si dulciuri – care se afla in zona Hala Traian (Strada Duzilor).

  Responsabilitati

  -vei pregati, inclusiv estetic, pachetelele cu mancare pentru livrarea in magazinele de specialitate (in primele ore ale programului)
  -vei accesa baza de date cu clientii existenti si ii vei suna pe acestia pentru propunerea de noi produse ale atelierului (vanzare consultativa)

  Alte informatii

  Programul este unul flexibil: poti alege sa lucrezi fie 8, fie 6 ore / zi, incepand cu ora 06:00. Daca optezi pentru 6 ore/zi, programul se termina la 12:00, daca vei lucra 8 ore, se va termina la 14:00.

  Salariu: 2500 lei net