Consultant Suport - soft HoReCa

Angajator: Adecco Romania
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Turism
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 03.07.2020
  Scurta descriere a companiei

  Credem in tine!

  Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

  Cine este Adecco?

  Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

  Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

  Noi si voi, suntem Adecco.

  Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.
  Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

  Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

  Cerinte

  Cerintele acestui rol sunt urmatoarele:

  - Aptitudini de comunicare in relatia cu clientii: empatie, diplomatie și proactivitate;
  - Aptitudini de relationare cu echipa: initiativa, spirit de echipa;
  - Limba engleza nivel mediu-avansat;
  - Sa fii organizat, sa iti prioritizezi si sa îti gestionezi eficient responsabilitățile;
  - Capacitatea de a invata rapid cum functioneaza softurile si serviciile oferite;
  - Disponibilitatea de a lucra si in ture de noapte, ture de weekend (avantajul fiind programul flexibil);
  - Ocazional, disponibilitatea pentru deplasari in cadrul proiectelor de implementare soft;
  - Cunoasterea suitei Microsoft Office.

  Responsabilitati

  - Asigura suport pentru softurile companiei: preluarea, documentarea si rezolvarea cererilor clientilor de hotel, restaurant sau spa;
  - Intelegerea modului de lucru al clientului si oferirea de solutii de business sau operationale;
  - Asistenta post instalare/suport, consultanta dedicata clientilor pentru a asigura folosirea si functionarea optima a solutiilor achizitionate;
  - Respectarea standardelor de calitate;
  - Ocazional, implementarea softurilor de gestiune si vanzare ale companiei in hotel sau restaurant.