Redactor carte juridică

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Universul Juridic active.


Vezi toate job-urile Redactor carte juridică active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Juridic active pe Hipo.ro

Angajator: Universul Juridic
Domeniu:
  • Juridic
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 22.09.2020
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Poziția pe care editura o ocupă în acest moment pe piața de carte juridică se datorează bazelor solide care au fost puse încă de la înființare: respect, seriozitate în relațiile cu colaboratorii noștri și dorința de a dezvolta în permanență editura.

    Cerinte

    - să fi absolvit facultatea de drept;
    - să ai cunoștințe temeinice de gramatică a limbii române;
    - să ai cunoștințe de utilizare a pachetului Office;
    - să ai simț estetic, creativ și o mare atenție la detalii;
    - să fii o fire deschisă, dornică de a învăța lucruri noi și să îți placă lucrul în echipă;
    - să deții abilități de comunicare și organizare;
    - să ai abilități de planificare și prioritizare a proiectelor în lucru;
    - să fii pasionat de domeniul juridic, interesat de cercetare juridică, să faci conexiuni și să ai capacitate de înțelegere, analiză și prelucrare a textelor juridice (legislație, doctrină și jurisprudență);
    - experiența în domeniu este întotdeauna bine-venită, însă, dacă îți dorești acest job, ești optimist și responsabil, te vom învăța cu drag tot ceea ce ar trebui să știi.

    Responsabilitati

    Ce presupune acest job:
    - să redactezi cărți, articole de revistă și alte materiale care urmează a fi publicate;
    - să ai un rol activ în toate aspectele privitoare la cărțile de care răspunzi, atât în relația cu colaboratorii, cât și în relația cu celelalte departamente (design, tehnoredactori, marketing, online, distribuție etc.);
    - să propui spre publicare articole pe teme juridice de interes.

    Ce oferim:
    - atmosferă de lucru plăcută, alături de o echipă tânără, entuziastă;
    - oportunitatea de a-ți dezvolta o carieră în mediul juridic;
    - oportunitatea de a crește într-un mediu în plină dezvoltare și de a intra în contact cu oameni creativi;
    - spațiu de lucru central, situat în imediata apropiere a mallului Afi Palace Cotroceni.

    Tipul jobului: Full-time (08:30-17:30, pauză de masă de o oră), 1 post disponibil pentru București.

    Ne rezervăm dreptul de a răspunde doar candidaților selectați.
    Etapa 1: screening CV-uri depuse, selecţie candidaţi. Etapa 2: contactare pe e-mail în vederea susţinerii unui test la distanţă. Etapa 3: verificare test (admis sau respins), contactare candidaţi admişi. Etapa 4: interviu la sediul editurii cu Managerul HR şi un coordonator din redacţie, un test de gramatică (30 minute interviul+30 minute testul). Etapa 5: feedback interviu (e-mail sau telefonic).

    Alte informatii

    Disclaimer:
    Stimat/ă candidat/ă,
    Dorim să vă aducem la cunoștință că, începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. În acest context, compania noastră se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea datelor personale.
    Dacă în urma lecturării prezentei politici ne transmiteți datele dvs (sub forma unui Curriculum Vitae) printr-unul dintre multiplele canale puse la dispoziție, înseamnă că ați fost informat în baza art. 13 din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, că vom colecta și prelucra datele dvs. cu caracter personal (nume, adresa de email, număr de telefon, adresă de domiciliu, etc.) cu scopul desfășurării procesului de recrutare și selecție inițiat de către reprezentanții companiei și că v-ați acordat consimțământul pentru acestea.
    Subliniem faptul că vom utiliza aceste date numai în scopul pentru care au fost solicitate, respectiv pentru finalizarea procesului de recrutare. În acest sens, pe baza datelor și informațiilor pe care ni le furnizați în mod benevol și pentru care avem acordul dvs de analiză, urmărim să determinăm dacă sunteți sau nu un candidat potrivit pentru posturile vacante din cadrul companiei, precum și pentru a vă contacta cu o propunere, în vederea stabilirii unui interviu sau cu scopul de a vă solicita / furniza informații suplimentare legate de oferta noastră. Menționăm că nu vom furniza niciunei terțe părți informațiile puse la dispoziție de dvs, cu excepțiile prevăzute de dispozițiile legale.
    În cadrul companiei noastre recrutarea se realizează intern și prin urmare informația nu părăsește limitele fizice și digitale ale acesteia. În interiorul companiei, persoanele expuse la aceste date sunt membrii departamentului de resurse umane (responsabili ai zonei de recrutare); managerii departamentelor cu locuri de muncă vacante, din cadrul companiei, persoane ce joacă rol de factor de analiză și decizie în procesul de recrutare. Ca măsură de protecție, întreg personalul implicat în acest proces este instruit corespunzător în materie de protecţia datelor şi înţelege riscul compromiterii.
    De asemenea, este foarte important pentru noi ca dvs să cunoașteți faptul că aveți în orice moment dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita ștergerea datelor și dreptul de opoziție.
    Pentru oricare din motivele de mai sus precum și pentru a vă exercita drepturile garantate de legea privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă rugăm să vă adresați responsabilului pe partea de protecție a datelor din cadrul companiei noastre.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (4)