Senior HR Specialist

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Affidea Romania active.


Vezi toate job-urile Senior HR Specialist active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: Affidea Romania
Domeniu:
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 21.03.2020
  Scurta descriere a companiei

  800.000. Acesta este numarul de pacienti care ne-au trecut pragul in decursul unui an. 1200 este numarul profesionistilor care fac parte din echipa Affidea Romania si care prin preocupare, integritate si respect mutual reusesc sa rasplateasca increderea pe care pacientii si doctorii o pun in mainile noastre.

  Cerinte

  - Absolvent/a de studii superioare: psihologie, administrarea afacerilor, ideal cu specializare in resurse umane;
  - Experienta de minimum 3-5 ani intr-un rol similar
  - Foarte buna cunoastere a legislatiei muncii, administrare de personal, salarizare
  - Nivel avansat MS Office (Word, excel, PowerPoint), HRIS
  - Nivel avansat limba engleza: scris si vorbit

  Responsabilitati

  - Participa activ la implementare nou HRIS (proiect care incepe in luna martie)
  - Elaboreaza / adapteaza, actualizeaza si implementeaza proceduri si fluxuri de lucru, regulament de ordine interioara, politici HR in acord cu legislatia muncii, nevoile organizatiei si politicile de HR ale Grupului Affidea International.
  - Creaza, actualizeaza si valideaza structura organizationala pentru societatile din grupul Affidea, interactioanand permanent cu nivelurile manageriale din organizatie: organigrame, fise de post, creare de noi posturi, intretinere lista posturi.
  - Contribuie semnificativ la implementarea proceselor de imbunatarire si/sau de adaugare de noi module HRIS: HR Admin, HR Performance Management, HR Training; mentine HRIS actualizat cu datele relevante din aria proprie de responsabilitate.
  - Monitorizeaza efectuarea programelor de training pentru intregul personal din organizatie in termen, identifica furnizori/parteneri, monitorizeaza bugetul de training si creaza rapoarte periodice specifice. Este ambasador al programului de training de Etica.
  - Pregateste periodic rapoarte cu indicatori HR pentru organizatia locala si pentru grup.
  - Participa activ in proiectele de recrutare personal pentru functiile non-medicale din organizatie.

  Alte informatii

  · Affidea face parte dintr-un grup elvetian ce are o experienta indelungata in domeniul sanatatii. La nivel European 7500 angajati isi desfasoara cu profesionalism activitatea in 16 tari din Europa si 256 de Centre Medicale.
  · In Romania, avem 36 de centre medicale, in 19 judete deservite de peste 150 de echipamente medicale de inalta performanta
  · 50% dintre centrele ce au primit 5 prin EuroSafe Imagine Wall of Stars sunt detinute de reteaua Affidea; printre acestea se regaseste si Affidea Fundeni
  · Suntem in permanenta cautare de noi oportunitati de business care sa ne ajute sa crestem

  Despre spiritul Affidea:
  · La Affidea punem prioritate pe nevoile, sentimentele si emotiile pacientilor, colegilor si tuturor celorlalte persoane care fac parte din ecosistemul ingrijirii medicale.
  · Suntem interesati de dezvoltare profesionala continua; credem in avantajele tehnologice de ultima ora si le punem la dispozitia personalului nostru pentru a crea un mediu de lucru dinamic, competitiv in care dezvoltarea personala aduce valoare afacerii pe care o dezvoltam
  · Avem o cultura bazata pe incredere, integritate si respect mutual. Lucram in echipa