Tehnician Service

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Atlas Copco active.


Vezi toate job-urile Tehnician Service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Constructii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Atlas Copco
Domeniu:
  • Constructii
  • Inginerie
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Actualizat la: 10.01.2020
    Remote work: On-site


    Rolul de Tehnician Service

    Ești o persoană tehnică și independentă, căreia îi place să aibă libertatea de a lucra în mai multe locații? Atunci, noi avem postul perfect pentru tine. Îți vei petrece majoritatea timpului efectuând vizite clienților și acordându-le suport, beneficiind și de sprijinul întregii echipe din București. În rolul de Technician Service vei fi ambasadorul Atlas Copco și interfața noastră în relația cu clienții. Abilitățile foarte bune de comunicare, deschiderea față de cerințele clienților, cunoștințele de calculator sunt competențe importante pentru această poziție. Principalele responsabilități vor fi să efectuezi reparții de rutină, să identifici și să remediezi defecțiuni, să efectuezi revizii majore ale echipamentelor de aer comprimat aflate în locațiile clienților. Rolul de Tehnician Service implică deplasări în locațiile clienților noștri din București și din împrejurimi.

    Ce putem oferi
    O echipă puternică și o atmosferă prietenoasă; Oportunități de dezvoltare profesională și personală; Acces la oportunități globale de angajare, în întregul Grup Atlas Copco; Salariu fix competitiv, bonus anual, tichete de masă și abonament medical privat; Mașină de serviciu complet utilată pentru desfășurarea activității, telefon mobil, laptop;

    Care sunt așteptările noastre de la tine
    Experiență în servicii de reparații și mentenanță a echipamentelor industriale; Studii în domeniul tehnic; Cunoștințe în electromecanică și sisteme pneumatice; Cunoștințe în domeniul sistemelor frigorifice industriale reprezintă un avantaj; Nivel intermediar în utilizarea limbii engleze și a calculatorului; Disponibilitatea pentru deplasări în țară; Bune abilități de comunicare și de construire a unor relații puternice cu colegii și clienții Atlas Copco România; Permis de conducere valid.  

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    4500 - 7000 RON NET / luna
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (99)