Senior Internal Communication Officer

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Provident Financial Romania active.


Vezi toate job-urile Senior Internal Communication Officer active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Media - Jurnalism active pe Hipo.ro

Angajator: Provident Financial Romania
Domeniu:
  • Media - Jurnalism
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 14.01.2020
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Suntem o echipă profesionistă şi primitoare şi împărtaşim aceleaşi valori: respect, responsabilitate, claritate. Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi şi cu abilităţi extraordinare. Ca tine.

    Cerinte

    - Vei oferi un suport indispensabil in elaborarea, dar si implementarea, planurilor de comunicare interna a tuturor schimbarilor si proiectelor/programelor relevante din cadrul companiei si de la nivel de grup.
    - Vei dezvolta materialele de comunicare interna necesare pentru a comunica in mod profesionist si in timp util toate acele schimbari si proiecte sau programe care au relevanta pentru angajatii companiei.
    - Vei oferi suport (indispensabil si de data aceasta) in imbunatatirea instrumentelor existente de comunicare interna, dar vei putea sa si propui, in urma unei analize minutioase si bazandu-te pe o cercetare completa, noi canale de comunicare interna.

    Responsabilitati

    - Vei redacta si, acolo unde este cazul, vei oferi suport in redactarea comunicarilor interne si a oricaror altor mesaje interne sau materiale ce vor fi transmise in interiorul companiei, asigurandu-te de fiecare data ca mesajele tale sunt construite respectand gramatica limbii romane, dar si ca publicul mesajelor tale este bine informat, implicat si intelege corect mesajele.
    - Vei oferi suport pentru organizarea unor evenimente interne precum conferințe, petreceri, campionate interne de fotbal, zile dedicate etc.
    - Vei pregati şi supraveghea producţia de materiale de prezentare, precum mape, broşuri, revista interna, video-buletin, agende, spoturi, poze, filme etc.
    - Vei revizui comunicarile altor functii care au un impact in companie, tinand intotdeauna cont ca experienta in comunicare, si mai ales cea scrisa, se dobandeste in timp si oferind, cu tact, un feedback constructiv.

    Alte informatii

    Provident Financial Romania este o companie britanică cu o viziune clară despre viitor. Aici oamenii sunt pe primul loc: angajaţii şi clienţii noştri, cu toate nevoile, planurile şi ambițiile lor. Suntem recunoscuţi n piaţă ca fiind prima instituţie financiară care, n 2006, a lansat mprumutul la domiciliu, după un model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani n Marea Britanie. Tot de atunci, oferim clienţilor noştri soluţii financiare simple şi transparente, adaptate propriilor planuri şi posibilităţi şi construim relaţii pe termen lung cu aceştia. Suntem o echipă profesionistă şi primitoare şi mpărtaşim aceleaşi valori:respect, responsabilitate, claritate. Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi şi cu abilităţi extraordinare. Ca tine.

    Avand oportunităţi de carieră n peste 80 de oraşe din ţară, te aşteptăm să ne cunoşti mai bine şi să te alături echipei noastre, fie că eşti la nceput de drum, fie că eşti un specialist n domeniu.

    In cazul in care aplici pentru acest post, noi, Provident Financial Romania IFN S.A., cu sediul in Calea Serban Voda, nr 133, Bucuresti (Provident), te informăm că iți vom prelucra datele personale din CV, precum și orice alte date pe care ni le transmiți ulterior, dacă este cazul, strict in scopul recrutării pentru poziția deschisă și anunțată prin acest anunț de job. Temeiul in care ți vom prelucra datele este interesul nostru legitim de a acoperi nevoile noastre organizatorice, n considerarea obiectului nostru de activitate și a specificului postului pentru care aplici.

    Datele tale personale nu vor fi transferate către nicio terță parte iți vom păstra datele personale atat timp cat este necesar pentru definitivarea in cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat, dar nu mai mult de 6 luni de la data colectării datelor, după care datele tale personale (inclusiv datele din CV) vor fi șterse/distruse din evidențele noastre.

    De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi in legatură cu datele tale personale pe care ni le-ai furnizat: dreptul de acces la datele tale personale, dreptul la rectificare sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării sau a dreptului de a se opune prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plangere in fața autorității de supraveghere (ANSPDCP).

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (5)