Data Protection Officer

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Provident Financial Romania active.


Vezi toate job-urile Data Protection Officer active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Juridic active pe Hipo.ro

Angajator: Provident Financial Romania
Domeniu:
 • Juridic
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 07.01.2020
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o echipă profesionistă şi primitoare şi împărtaşim aceleaşi valori: respect, responsabilitate, claritate. Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi şi cu abilităţi extraordinare. Ca tine.

  Cerinte

  Tasks:
  -Operate a compliance monitoring process;
  -Support supplier management processes from legal / privacy streams;
  - Support project teams and change management processes to ensure privacy by design;
  - Maintain records, reports and MI relating to data protection compliance monitoring and data
  breaches;
  - Analyse data MI and to identify trends and propose mitigations;
  - Support and cooperate with the DPO and Legal Director in performance of everyday tasks;
  - Handling data protection complaints and supporting the process of data subjects rights handling and maintain their record;
  -Maintaining registers required under the GDPR (register of processing activity, data breach register, DPIA/LIA register, data processors register, risk register);
  - Supporting the process of data breach management and reporting incidents to DPA/affected data subject (if required)

  Responsabilitati

  -Planning;
  -preparing;
  - monitoring and conducting trainings and awareness activities among
  employees concerning data protection rules;
  -Responding to inquiries of employees and sales representatives regarding the practical
  application of data protection regulations.

  Alte informatii

  Provident Financial Romania este o companie britanică cu o viziune clară despre viitor. Aici oamenii sunt pe primul loc: angajaţii şi clienţii noştri, cu toate nevoile, planurile şi ambițiile lor. Suntem recunoscuţi n piaţă ca fiind prima instituţie financiară care, n 2006, a lansat mprumutul la domiciliu, după un model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani n Marea Britanie. Tot de atunci, oferim clienţilor noştri soluţii financiare simple şi transparente, adaptate propriilor planuri şi posibilităţi şi construim relaţii pe termen lung cu aceştia. Suntem o echipă profesionistă şi primitoare şi mpărtaşim aceleaşi valori:respect, responsabilitate, claritate. Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi şi cu abilităţi extraordinare. Ca tine.

  Avand oportunităţi de carieră n peste 80 de oraşe din ţară, te aşteptăm să ne cunoşti mai bine şi să te alături echipei noastre, fie că eşti la nceput de drum, fie că eşti un specialist n domeniu.

  In cazul in care aplici pentru acest post, noi, Provident Financial Romania IFN S.A., cu sediul in Calea Serban Voda, nr 133, Bucuresti (Provident), te informăm că iți vom prelucra datele personale din CV, precum și orice alte date pe care ni le transmiți ulterior, dacă este cazul, strict in scopul recrutării pentru poziția deschisă și anunțată prin acest anunț de job. Temeiul in care ți vom prelucra datele este interesul nostru legitim de a acoperi nevoile noastre organizatorice, n considerarea obiectului nostru de activitate și a specificului postului pentru care aplici.

  Datele tale personale nu vor fi transferate către nicio terță parte iți vom păstra datele personale atat timp cat este necesar pentru definitivarea in cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat, dar nu mai mult de 6 luni de la data colectării datelor, după care datele tale personale (inclusiv datele din CV) vor fi șterse/distruse din evidențele noastre.

  De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi in legatură cu datele tale personale pe care ni le-ai furnizat: dreptul de acces la datele tale personale, dreptul la rectificare sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării sau a dreptului de a se opune prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plangere in fața autorității de supraveghere (ANSPDCP).