Reporting Specialist

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Provident Financial Romania active.


Vezi toate job-urile Reporting Specialist active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Asigurari - Intermedieri financiare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Angajator: Provident Financial Romania
Domeniu:
 • Asigurari - Intermedieri financiare
 • Banci
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 07.01.2020
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o echipă profesionistă şi primitoare şi împărtaşim aceleaşi valori: respect, responsabilitate, claritate. Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi şi cu abilităţi extraordinare. Ca tine.

  Cerinte

   Intocmeşte rapoarte financiare pentru Banca Naţională a Romaniei cu cel puţin 3 zile inainte de termenul legal pentru depunerea lor;
   Participă la intocmirea rapoartelor lunare pentru Grup in conformitate cu instrucţiunile primite de la superiorul ierarhic şi cu respectarea termenelor limită;
   Reconcilierea lunară a colectărilor facute de departamentul recuperare creanțe ntre baza de date furnizată de departament și extrasele bancare pentru conturile de colectări și extrasul de casă din programul Focus. Efectuarea nregistrărilor contabile conform cerințelor de grup pentru aceste colectări. Inregistrarea tranzacțiilor n contabilitatea statutară pentru colectările de fraude ale agenților și creanțele neperfomante care aparțin Provident Financial Romania.
   Inregistrează si reconciliaza provizioanele pentru litigii;
   Emite şi inregistrează facturile aferente societăţilor din cadrul Grupului. Inregistrează facturile primite de la societăţile din cadrul Grupului. Menţine controlul asupra proceselor de reconciliere şi facturare intre societăţile din cadrul Grupului.
   Verifică lunar efectuarea operațiunii de settelment pe modulele de furnizori și clienți, pentru operațiunile n valuta, n scopul raportării către Grup;
   Comunică eficient cu celelalte departamente şi cu echipa de contabilitate şi raportare din Marea Britanie pentru obţinerea la timp a informaţiilor necesare.

  Responsabilitati

   Intocmește și inregistrează raportul lunar pentru instrumentele derivate contractate de societate;
   Intocmește și inregistrează lunar raportul pentru promoțiile dedicate clienților din programul Focus;
   Reconcilierea lunară a conturilor aflate in aria de responsabilitate;
   Urmăreşte respectare politicilor şi procedurilor de contabilitate şi contribuie la imbunătăţirea acestora şi la dezvoltarea unora noi;
   Participă activ la desfăşurarea proiectelor la nivel de departament;
   Intocmeşte alte rapoarte confom cu instrucţiunile primite de la superiorul ierarhic, in funcţie de necesităţile existente in cadrul departamentului financiar contabil.

  Alte informatii

  Provident Financial Romania este o companie britanică cu o viziune clară despre viitor. Aici oamenii sunt pe primul loc: angajaţii şi clienţii noştri, cu toate nevoile, planurile şi ambițiile lor. Suntem recunoscuţi n piaţă ca fiind prima instituţie financiară care, n 2006, a lansat mprumutul la domiciliu, după un model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani n Marea Britanie. Tot de atunci, oferim clienţilor noştri soluţii financiare simple şi transparente, adaptate propriilor planuri şi posibilităţi şi construim relaţii pe termen lung cu aceştia. Suntem o echipă profesionistă şi primitoare şi mpărtaşim aceleaşi valori:respect, responsabilitate, claritate. Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi şi cu abilităţi extraordinare. Ca tine.

  Avand oportunităţi de carieră n peste 80 de oraşe din ţară, te aşteptăm să ne cunoşti mai bine şi să te alături echipei noastre, fie că eşti la nceput de drum, fie că eşti un specialist n domeniu.

  In cazul in care aplici pentru acest post, noi, Provident Financial Romania IFN S.A., cu sediul in Calea Serban Voda, nr 133, Bucuresti (Provident), te informăm că iți vom prelucra datele personale din CV, precum și orice alte date pe care ni le transmiți ulterior, dacă este cazul, strict in scopul recrutării pentru poziția deschisă și anunțată prin acest anunț de job. Temeiul in care ți vom prelucra datele este interesul nostru legitim de a acoperi nevoile noastre organizatorice, n considerarea obiectului nostru de activitate și a specificului postului pentru care aplici.

  Datele tale personale nu vor fi transferate către nicio terță parte iți vom păstra datele personale atat timp cat este necesar pentru definitivarea in cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat, dar nu mai mult de 6 luni de la data colectării datelor, după care datele tale personale (inclusiv datele din CV) vor fi șterse/distruse din evidențele noastre.

  De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi in legatură cu datele tale personale pe care ni le-ai furnizat: dreptul de acces la datele tale personale, dreptul la rectificare sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării sau a dreptului de a se opune prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plangere in fața autorității de supraveghere (ANSPDCP).