Inginer Chimist

Angajator: BIOFARM
Domeniu:
 • Chimie - Petrochimie
 • Farmacie - Medicina
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 25.06.2021
  Scurta descriere a companiei

  100 de ani de viață ne-au învățat o mulțime de lucruri: responsabilitate, performanță, inovație, grijă și, mai presus de orice, faptul că aceste valori au sens doar dacă sunt puse în slujba oamenilor. De aceea, noi, Biofarm®, lucrăm zi de zi, oră de oră, pentru oameni. Pentru sănătatea și starea lor de bine.
  Pe o piață foarte competitivă suntem unul dintre cei mai importanți producători de medicamente din România.
  Suntem cel mai important producător român de capsule gelatinoase moi, între primii 3 producători români de soluții și suspensii pentru administrare orală și unul dintre cei mai mari fabricanți de comprimate și drajeuri din România. Pentru a ne păstra această poziție și pentru a reuși să progresăm, ne certificăm și recertificăm periodic la cel mai înalt standard internațional toate sistemele, liniile de producție și orice alt aspect care ține de promisiunea noastră – cea mai bună calitate a produselor.
  Cele mai cunoscute branduri Biofarm® au scris istorie, iar faptul că după atâția ani de la apariție sunt în continuare foarte apreciate arată calitatea lor de necontestat:
  1928* – Carmol®
  1959 – Triferment®
  1959 – Anghirol®
  1964 – Cavit®
  1965 – Colebil®

  Misiunea Biofarm® este de a face bine celor din jurul nostru prin perfecționare continuă, cu respect pentru experiența acumultată până acum și cu standarde aflate la cel mai înalt nivel.

  Echipa Biofarm® este o echipă puternică și unită și fiecare membru al ei are o poziției bine definită în angrenajul de business.

  Pentru mai multe detalii referitoare la posturile disponibile puteți să ne contactați la urmatoarea adresă de e-mail: jobs@biofarm.ro sau la telefon: 021/ 301.06.41.

  Cerinte

  - studii superioare finalizate- chimie
  - disponibilitate pentru lucrul in 3 schimburi
  - cunostiinte operare PC
  - experienta intr-o pozitie similara- avantaj

  Responsabilitati

  - Organizeaza si repartizeaza sarcinile pentru fiecare loc de munca din echipa pe care o coordoneaza;
  - Asigură folosirea completă a capacităţilor de producţie si a fondului de timp, utilizand la randament maxim utilajele prin eliminarea intreruperilor sau deficientelor in funcţionare, datorate activitatii coordonate;
  - Urmareste, verifica si inregistreaza parametrii tehnologici ai echipamentelor in dosarul de serie pentru fiecare serie de produs;
  - Raspunde de completarea corecta si in timp real a dosarelor de serie pentru fiecare serie de produs;
  - Coordoneaza utilizarea in fabricatie a produselor intermediare corespunzatoare din punct de vedere calitativ si cantitativ;
  - Coordoneaza divizarea, manipularea, depozitarea tuturor materiilor prime folosite in procesul de fabricatie;
  - Coordoneaza manipularea, depozitarea corespunzatoare a produselor interfazice si vrac;
  - Coordoneaza predarea cantitativa a produselor vrac la fluxul de ambalare;
  - Completeaza corect fisele in programul informatic utilizat;
  - Urmareste incadrarea in consumurile specifice a materiilor prime pentru fiecare serie de produs;
  - Calculeaza reteta de fabricatie pentru fiecare serie de produs/ faza de fabricatie
  - Raspunde de respectarea planului zilnic de productie primit de la Seful Atelier, raspunde de organizarea locului de munca prin atribuirea de sarcini precise personalului din subordine, defineste clar prioritatile si continuitaea procesului de productie;
  - Verifica corectitudinea datelor inscrise pe etichetele de identificare ale containerelor/echipamentelor si a camerelor si certifica aceasta prin semnatura.