Ultimele zile in care te mai poti inscrie la Workshopul: Candidatul potrivit pentru jobul potrivit!

Companie: Hipo Events
Domeniu:
  • Educatie - Training
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • Arad
  • Oradea
  • Timisoara
  • Actualizat la: 19.10.2019
    Remote work: On-site


    Cei de la Step Up sunt o echipa tanara, foarte dinamica si interesata de a contribui la creÅŸterea candidatilor si clientilor cu care intra in contact. Considera ca orice interacÅ£iune umana poate însemna un proces de invatare. Astfel si-au dezvoltat serviciile in domeniul resurselor umane avand in centru interesul pentru om si bucuria de a creÅŸte impreuna.

    Din anul 2005 au strans multe povesti frumoase, construite cu profesionalism si dedicare. Personajele principale au fost companiile care au apelat la serviciile lor, candidatii interesati de o noua schimbare in cariera, dar si specialistii care au mediat procesele.
     

    Hai si tu la Workshop-ul de cariera de la Angajatori de TOP!

    Speaker: Nicoleta Nedelea, Senior Recruiter, Step UP

    Nicoleta Nedelea a absolvit Facultate de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii si a urmat un Master in Mangementul Resurselor Umane.

    Cariera in domeniul  resurselor umane a inceput-o in 2015, iar din anul 2016 s-a alaturat echipei Step Up unde ocupa pozitia de Senior Recruitment Specialist si lucreaza pe diverse proiecte de recrutare.

    Pe langa partea de recrutare Nicoleta este implicata in diverse activitati si evenimente care au rolul de a consilia si ajuta persoanele aflate in cautarea unui job.

     

    Workshop: “Candidatul potrivit pentru jobul potrivit!”

    Fiecare poveste are un inceput. Atunci cand esti in cautarea unui job sau iti doresti o schimbare profesionala, povestea incepe cu un CV.

    Care sunt celelalte aspecte ale povestii care trebuie luate in considerare pentru a avea un happy end, te asteptam sa le descoperi alaturi de Nicoleta.

     

    Cand si unde te asteptam?

    • Sambata, 19 octombrie, 10:30 – 11:15
    • Angajatori de TOP Timisoara, Centrul Regional de Afaceri (C.R.A.F.T), Sala B

     

    Alte informatii utile:

    • Dispunem de un numar limitat de locuri;
    • Te poti inscrie la unul sau mai multe Workshop-uri, insa iti recomandam sa fii atent la data si orele de incepere pentru a nu se suprapune. Vezi AGENDA completa aici.
    • Vei primi o diploma de participare din partea noastra care sa ateste prezenta ta in cadrul workshop-ului.

     

    *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii si conditiile Hipo.ro.

     

     

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Brasov, Timisoara,

    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (13)