Descopera Bosch Cluj!

Companie: Bosch Romania
Domeniu:
 • Productie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • Cluj Napoca
 • Actualizat la: 20.10.2019
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.  Evenimentul Descoperă Bosch Cluj - Ziua recrutării este dedicat persoanelor interesate să afle mai multe despre activitatea companiei și să lucreze în zona de producție, în cadrul fabricii Bosch din Cluj, Jucu.

  Pentru a participa la eveniment, este necesar să te înscrii la numărul de telefon: 021 204 88 00 pâna în data de 7 Octombrie 2019. Inscrierile sunt posibile doar la acest număr, disponibil de Luni-Vineri între ora 09:00 si 18:00.

  CE SE VA ÎNTÂMPLA LA ZIUA RECRUTĂRII?

  * Prezentarea companiei Bosch
  * Tur de fabrică
  * Interviuri pe loc

  DE CE SĂ PARTICIPI?

  * Vei afla care sunt oportunitățile de muncă și beneficiile oferite, printre care: salariu atractiv, tichete de masă, abonamente de sănătate, sporuri salariale, bonus de flux continuu (valoare fixă, pentru program în 4 schimburi), transport asigurat, cantină în incinta fabricii cu prețuri subvenționate, mediu de lucru curat și modern și bonus anual de performanță.

  * Vei putea aplica direct pentru poziția care te interesează:
  • Operatori asamblare finală
  • Operatori specializați în procese automatizate
  • Operatori roboți industriali
  • Operatori calitate  INFORMAȚII UTILE

  * Transportul dus-întors va fi asigurat de către Bosch din stații prestabilite. După terminarea perioadei de înscriere vei afla ora și locația exactă programată pentru transport.

  Te așteptăm să ne cunoaștem pe 12 Octombrie, la Bosch Cluj!

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.