Junior HR Consultant - Franceza avansat

Angajator: APT Resources Services SRL
Domeniu:
 • Banci
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 15.10.2019
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.
  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.
  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03
  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7
  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638
  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

  Cerinte

  Esti student, absolvent sau dornic de a face o schimbare pe plan profesional? Esti pasionat de HR si iti doresti sa incepi o cariera in domeniul acesta, in cadrul unei companii multinationale de renume pe piata din Romania? Cunosti limba franceza la un nivel avansat?

  Daca raspunsurile la aceste intrebari sunt pozitive, nimic mai simplu! Cautam persoane motivate, dinamice si comunicative pentru a se alatura echipei, pe pozitia de Junior HR Consultant.

  Responsabilitati

  Ce va trebui sa faci:

  - sa oferi suport angajatilor cu privire la aplicatia interna HR;
  - sa tratezi cererile administrative ale angajatilor, atat pe mail, cat si telefonic;
  - sa actualizezi zilnic informatiile in aplicatia interna HR;
  - sa mentii constant legatura cu managerii si cu alte departamente.

  Alte informatii

  Iti oferim:

  - Oportunitati de dezvoltare si avansare in concordanta cu performantele profesionale;
  - Salariu motivant;
  - Training structurat;
  - Mediu de lucru placut si dinamic.