Reprezentant relatii clienti - Domeniul Bancar

Angajator: APT Resources Services SRL
Domeniu:
 • Banci
 • Contabilitate Finante
 • Customer support - Client service
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 17.10.2019
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.
  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.
  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03
  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7
  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638
  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

  Cerinte

  Esti student, absolvent sau dornic de a face o schimbare pe plan profesional? Vrei sa incepi o cariera in domeniul bancar si sa faci parte dintr-un proiect unic pe piata din Romania? Esti comunicativ, flexibil si dornic de a invata lucruri noi? Daca raspunsurile la aceste intrebari sunt pozitive, nimic mai simplu! Cautam persoane motivate pentru a se alatura echipei, pe pozitia de Reprezentant Customer Care.

  Responsabilitati

  Ce va trebui sa faci:
  Sa preiei apelurile primite de la clienti; Sa raspunzi intrebarilor si solicitarilor din partea acestora, oferind servicii de calitate; Sa identifici corect nevoile clientilor; Sa furnizeazi informatii generale sau personalizate in legatura cu serviciile si produsele oferite de companie; Sa inregistrezi in baza de date rezultatele apelului telefonic efectuat;rn Sa promovezi, intr-un mod profesionist, acțiuni de fidelizare a clientilor.

  Alte informatii

  Ce iti oferim:
  Oportunitati de dezvoltare si avansare in concordanta cu performantele profesionale; Salariu motivant; Tichete de masa; Asigurare medicala; Training structurat; Mediu de lucru placut si dinamic.