Analist Client cu limba Germana

Angajator: EBC
Domeniu:
 • Asigurari - Intermedieri financiare
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 21.10.2019
  Scurta descriere a companiei

  Suntem compania de resurse umane care identifică, integrează și administrează eficient personalul de care au nevoie clienții români și internaționali. La noi vei găsi nu doar oportunități de muncă, ci și susținerea morală de care poate mai ai nevoie pentru a prinde curaj. Vom fi lângă tine în timpul interviului cu angajatorul și vom păstra o comunicare transparentă pe toată durata procesului de recrutare.

  Nu uita: Jobul ideal este locul de întâlnire al candidaților și companiilor care se potrivesc, iar noi știm să creăm astfel de locuri de întâlnire.

  Cerinte

  Recrutam pentru unul dintre clientii nostri, un formator de piata cu o gama completa de produse si servicii de protectie si planificare financiara, pe toate segmentele de asigurari.

  Obligatoriu: nivel C1 de limba germana

  Nu cerem experienta in domeniu, insa ar fi ideal ca profilul tau uman sa indeplineasca urmatoarele caracteristici:

  -perseverenta
  -rabdare
  -orientare catre client si solutii
  -flexibilitate pentru a gasi alternative

  Responsabilitati

  -Postul presupune 20% din timp activitati de back-office : analiza politelor de calatorie, deschidere dosare dauna, introducerea datelor in sistem, iar restul de 80% din timp, se discuta telefonic cu clientul care intampina in timp real probleme cu polita de calatorie, pana la rezolvarea de la A la Z a situatiei.

  -Program de lucru: L-V 9-18/10-19/11-20 si cate o sambata lucrata prin rotatie (doar 6 ore, platite 200%). Timpul de lucru suplimentar e compensat ulterior cu timp liber conform legii.

  Alte informatii

  Oferta:

  -Salariu fix 4500-5000 lei net
  -8-10% bonus KPI
  -Tichete de masa
  -Tichete de vacanta (100 lei/luna)
  -7Card - card pentru reduceri
  -Decontul transportului
  -Prima de Craciun, Paste
  -Abonament medical la clinica privata