Reprezentant Vanzari de tip Van Sale - Philip Morris - Arad

Angajator: INTERBRANDS Marketing Distribution
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Arad
 • Actualizat la: 02.10.2019
  Scurta descriere a companiei

  Established in 1993, Interbrands Marketing & Distribution is today one of the most important companies in the distribution and marketing of FMCG in Romania, and our goal is to remain at the forefront of the supply chain solutions, providing value and quality to our customers nationwide.

  Enjoy the Right Choice!

  Cerinte

  - Bune abilitati de comunicare si putere de convingere;rn- Usurinta in initierea si dezvoltarea relatiilor interpersonale;rn- Orientarea spre client, dar si spre consumator;rn- Foarte buna orientare spre rezultate;rn- Spirit de organizare si capacitatea de automotivare;rn- Disponibilitate pentru un post cu activitate 100% de teren, dinamica;rn- Reprezinta avantaj experienta profesionala;rn- Minim studii medii (diploma de bacalaureat);rn- Permis de conducere categoria B, minim 1 an vechime.

  Responsabilitati

  - Construieşte şi menţine baza de clienţi in secţiunea pe care o administrează;rn- Vizitează zilnic numărul de clienţi necesar pentru a atinge standardele impuse de companie, in conformitate cu planul rutei;rn- Vinde produsele conform obiectivelor de volum anlunăzi;rn- Construieste si mentine imaginea si modul in care sunt prezenate produsele in punctul de vanzare al clientului: asigura prezenta si vizibilitatea produselor conform standardelor transmise de Producator si promotiilor in vigoare;rn- Asigura livrarea prompta a produselor catre clienti si este responsabil de integritatea stocului de marfa din autoturism;rn- Se asigură de recuperareain intregime a contravalorii facturilor la toţi clienţii din aria sa de acoperire.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre INTERBRANDS Marketing Distribution. Consultati Politica de procesare a datelor personale a INTERBRANDS Marketing Distribution >>