Network Design Engineer

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile APT Resources Services SRL active.


Vezi toate job-urile Network Design Engineer active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Telecomunicatii active pe Hipo.ro

Angajator: APT Resources Services SRL
Domeniu:
 • IT Software
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 25.12.2019
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.
  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.
  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03
  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7
  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638
  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

  Cerinte

  Familiar with network DatacomIP technology: IP routing, multicast, VPN, SDN
  Understood Telecom network IP solution, such as: wireless service or fixed network service bearing solution
  Familiar with wireless product and solution or one of wireless product (WIRELESS NETWORK, RAN NETWORK, 3G4G, PS NETWORK)

  Responsabilitati

  Be able to undertake network solution design individually for the telecom network project, such as: IP or wireless project
  Making statement of compliance for RFP(request for proposal), making BOQ(Bill of configuration), Making TP(technical proposal)
  Be able to make technical presentation or workshop for telecom operator according to projects sale strategy
  Prepare all PO, Pre-PO, contract and contract changing correlative BOQ. PO BOQ and configuration. PO change and other review process. Follow up the contract change internal process
  1-3 years of work experience in a similar role is preferred.
  Proven experience of working in telecom communication domain.
  For IP network design engineer, talent with CCNACCNP is preferred

  Alte informatii

  APT Resources is hiring for a position of Network Design Engineer for one of our clients, a company in the telecommunications industry.