Ultimele zile in care te mai poti inscrie la Workshopul: Influenteaza prin public speaking @ Angajatori de TOP Timisoara

Companie: Hipo Events
Domeniu:
  • Educatie - Training
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • Arad
  • Oradea
  • Timisoara
  • Actualizat la: 19.10.2019
    Remote work: On-site


    Toastmasters International este o organizatie non-profit care gestioneaza cluburi din intreaga lume, cu scopul de a-si ajuta membrii sa isi dezvolte abilitati de vorbit in public si leadership.

    In programul Toastmasters membrii invata prezentand discursuri si dezvoltandu-si abilitati de leadership intr-o atmosfera pozitiva si prietenoasa. Un motiv foarte important al succesului acestui program este acela ca membrii isi evalueaza unii altora discursurile, nu exista un instructor.

    Miscarea Toastmasters a luat amploare si in tara noastra, primul club infiintat fiind in Timisoara in anul 2008. La scurt timp, a urmat Bucuresti, Brasov, Cluj, Oradea, Iasi, Satu-Mare, Suceava, Braila, Arad, Constanta, Botosani si Radauti.

     

    Hai si tu la Workshop-ul de cariera de la Angajatori de TOP!



     

    Speaker: Dan Maranduc

    De 9 ani este pasionat de tot ce inseamna  evolutie personala. Fascinat de efectele pozitive pe care le-a avut asupra sa noua lui descoperire, in anul 2016 a luat decizia de a deveni un ambasador al  “Materiei Nepredate” asa cum mai numeste el dezvoltarea personala. Prin urmare la inceputul anului 2017 s-a certificat John Maxwell Team ca Speaker, Coach si Trainer de leadership iar la sfarsitul aceluiasi an s-a alaturat si clubului Toastmasters Entrepreneurs Timisoara, fiind PR-ul acestora in mandatul 2018-2019. Dan spune ca misiunea lui este de a adauga valoare oamenilor si de a-i inspira si incuraja sa porneasca in propriul proces de evolutie personala.

    Workshop: Influenteaza prin public speaking

    Vorbitul in public este cunoscut ca una dintre cele mai mari frici ale oamenilor.  Dar, ca multe alte frici care ne limiteaza, si aceasta poate fi depasita. Pot afirma din propria experienta ca „viata este mult mai frumoasa dupa depasirea fricii de a vorbi in public”. Avantajele sunt multiple atat pe plan personal cat si profesional. Cred ca indiferent de ceea ce alegem sa facem in viata, mai devreme sau mai tarziu va trebui sa luam cuvantul in fata altor oameni iar atunci ar fi bine sa fim pregatiti. Am numit acest workshop „Influenteaza prin public speaking” din simplul motiv ca fiecare dintre noi, cred eu, isi doreste sa aiba o oarecare influenta pozitiva asupra celor din jur iar vorbitul in public este un instrument excelent prin care ne putem exercita aceasta influenta. Fie ca este vorba de locul de munca, familie sau prieteni, a fi un bun comunicator iti ofera nenumarate avantaje.

    In acest workshop vei afla: de unde apare acesta frica; cum poti scapa de ea; care sunt avantajele deprinderii acestei abilitati si, workshop de public speaking fiind, vei avea ocazia chiar sa vorbesti in public (optional). Te astept la workshop!

     

    Cand si unde te asteptam?



     

    • Sambata, 19 octombrie, 11:25-12:10
    • Angajatori de TOP Timisoara, Centrul Regional de Afaceri (C.R.A.F.T), Career HUB A

     


    Alte informatii utile:



     

    • Dispunem de un numar limitat de locuri;
    • Te poti inscrie la unul sau mai multe Workshop-uri, insa iti recomandam sa fii atent la data si orele de incepere pentru a nu se suprapune. Vezi AGENDA completa aici.
    • Vei primi o diploma de participare din partea noastra care sa ateste prezenta ta in cadrul workshop-ului.

     

    *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii si conditiile Hipo.ro.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Timisoara,

    Timisoara,

    Aplica fara CV
    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (15)