Instructor Programare in mediul online (copii și adolescenți)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile LOGISCOOL ROMÂNIA active.


Vezi toate job-urile Instructor Programare in mediul online (copii și adolescenți) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: LOGISCOOL ROMÂNIA
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Inginerie
 • IT Software
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 30.07.2020
  Scurta descriere a companiei

  Logiscool România, lider pe piața edu-tech pentru copii, oferă cursuri de programare, robotică și alte competențe digitale pentru elevi cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. Înființată în prima parte a anului 2018, aceasta numără deja 35 de centre educative la nivel național, iar începând cu mai 2020 au lansat și cursuri în format online.

  Pentru a respecta același nivel superior de excelență, toate centrele urmează un curriculum internațional, actualizat permanent de departamentul de educație al Logiscool Internațional, iar predarea noțiunilor de programare se face pe o platformă educativă proprie, gândită special pentru procesul de învățare și adaptată vârstelor.

  Misiunea Logiscool este facilitarea accesului la acest tip de educație tuturor elevilor din România, iar lansarea cursurilor online reprezintă un pas mare înspre a atinge comunități precum cele din mediul rural, sau din diaspora.

  Logiscool România face parte din o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în peste 16 țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 50.000 de copii au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirațional.

  Cerinte

  Logiscool România caută studenți sau recent absolvenți cărora le-ar plăcea să îi învețe pe copii să programeze in mediul online:
  Vino alături de noi, dacă:
  ✔️ studiezi sau ai studiat informatică, matematică, ai experiență deja sau pur și simplu ești bun la programare
  ✔️ ți-ar plăcea să interacționezi cu cei mici și să îi înveți bazele programării pe puștii de 7-14 ani
  ✔️ ești o fire deschisă, comunicativă, îți place să prezinți și să îi înveți pe ceilalți
  ✔️ ești punctual / punctuală și de încredere

  Responsabilitati

  ✔️ vei putea preda online pe platforma Microsoft Teams noțiuni introductive sau mai avansate de programare (în funcție de nivelul tău de cunoștințe actual)
  ✔️ grupele de elevi sunt între 6 - 10 copii sau adolescenți (pe intervale de vârstă)
  ✔️ fiecare grupă are o lecție de câte 90 minute săptămânal. Există planuri de lecții dezvoltate de departamentul educațional al Logiscool Internațional.

  Alte informatii

  Ce oferim?

  ✔️ Program part time flexibil - poti alege orele de predare in functie de programul tau de la facultate sau alt job - între 3 și 15h/săptămână, în 1-3 zile pe săptămână.
  ✔️ Training si acces la o metodologie unica de predare, curriculum propriu lucrat de o echipa de specialisti, resurse si ghiduri explicative
  ✔️ Oportunitatea de a lucra intr-un mediu educational altfel, inspirational, in care poti contribui la formarea unor generatii noi de IT-isti
  ✔️ Companie cool și echipa tanara