Reprezentant Vanzari - Domeniul Medical

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 29.09.2020
  Scurta descriere a companiei

  BIA Human Resource Management Services a fost infiintata in anul 1992, fiind una dintre primele companii de resurse umane din Romania. Compania a inceput prin a oferi servicii de executive search si s-a dezvoltat odata cu extinderea mediului de afaceri din Romania.
  Ulterior, in portofoliul nostru au fost adaugate servicii precum recrutarea si selectia de personal, salarizarea si administrarea de personal, consultanta in managementul resurselor umane, asistenta pentru expatriati, leasing de personal (agent de munca temporara) si consilierea in tranzitie de cariera.
  BIA HR este unul dintre pionierii serviciilor profesionale de resurse umane din Romania, de aceea suntem alaturi de managerii de HR de peste doua decenii. Astfel, de mai bine de 25 de ani, partenerii nostri, cele peste 200 de companii din diverse domenii de activitate care au ales sa lucreze cu noi, au beneficiat de cunostintele si abilitatile specialistilor nostri, precum si de beneficiile tehnologiilor pe care acestia le folosesc in activitatea de zi cu zi.
  Din momentul intrarii in vigoare a GDPR-ului, BIA a luat toate masurile necesare pentru a asigura respectarea noilor standarde privind protectia datelor si continua sa trateze cu un interes crescut acest aspect. In acest sens investim constant in cresterea nivelului de securitate a sistemelor de prelucrare date si in instruirea propriilor angajati. Pe langa aspectul legal implicat, acest demers a presupus implementarea de masuri tehnice suplimentare in vederea protectiei datelor, dar si o eficienta operationala mai mare. Respectarea GDPR-ului a crescut increderea si loialitatea partenerilor nostri si a adus satisfactie propriilor angajati.

  Cerinte

  BIA HR este in cautarea unei persoane pentru pozitia de Reprezentant vanzari - medical, pentru unul dintre clientii sai - o companie recunoscuta pe piata serviciilor medicale private.

  Orase: Bucuresti

  Cerinte:

  - Studiile in urmatoarele domenii reprezinta un avantaj: medicina farmacie bioinginerie medicala biologie biochimie;
  - Experienta in vanzari servicii medicale reprezinta un avantaj, minim 1 an;
  - Aptitudini de comunicare si organizare;
  - Orientare catre client;
  - Prezenta agreabila si proactiva;
  - Obligatoriu permis de conducere categoria B.

  Responsabilitati

  - Prezentarea vanzarea portofoliului de servicii medicale;
  - Stabileste si mentine o buna relatie de afaceri cu toti clientii de pe zona arondata - Identifica oportunitati de afaceri si finalizeaza contracte pe termen lung, securizeaza cifra de afaceri;
  - Cresterea permanenta a portofoliului de clienti (medici, clinici, spitale, laboratoare);
  - Urmareste evolutia pietei din punct de vedere al politicii comerciale;
  - Coordonarea activitatii logistice;
  - Intocmirea raportelor privind activitatea desfasurata.

  Alte informatii

  Beneficii:

  - Lucrul in cadrul unui mediu de lucru plăcut, unde rezultatele sunt recunoscute și apreciate;
  - Activitate desfasurata in cadrul unei companii multinationale cu renume pe piata;

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Resource Management Services. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Resource Management Services >>