Manager Vanzari - Domeniul Medical

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BIA Human Resource Management Services active.


Vezi toate job-urile Manager Vanzari - Domeniul Medical active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 16.12.2019
  Scurta descriere a companiei

  BIA Human Resource Management Services a fost infiintata in anul 1992, fiind una dintre primele companii de resurse umane din Romania. Compania a inceput prin a oferi servicii de executive search si s-a dezvoltat odata cu extinderea mediului de afaceri din Romania.
  Ulterior, in portofoliul nostru au fost adaugate servicii precum recrutarea si selectia de personal, salarizarea si administrarea de personal, consultanta in managementul resurselor umane, asistenta pentru expatriati, leasing de personal (agent de munca temporara) si consilierea in tranzitie de cariera.
  BIA HR este unul dintre pionierii serviciilor profesionale de resurse umane din Romania, de aceea suntem alaturi de managerii de HR de peste doua decenii. Astfel, de mai bine de 25 de ani, partenerii nostri, cele peste 200 de companii din diverse domenii de activitate care au ales sa lucreze cu noi, au beneficiat de cunostintele si abilitatile specialistilor nostri, precum si de beneficiile tehnologiilor pe care acestia le folosesc in activitatea de zi cu zi.
  Din momentul intrarii in vigoare a GDPR-ului, BIA a luat toate masurile necesare pentru a asigura respectarea noilor standarde privind protectia datelor si continua sa trateze cu un interes crescut acest aspect. In acest sens investim constant in cresterea nivelului de securitate a sistemelor de prelucrare date si in instruirea propriilor angajati. Pe langa aspectul legal implicat, acest demers a presupus implementarea de masuri tehnice suplimentare in vederea protectiei datelor, dar si o eficienta operationala mai mare. Respectarea GDPR-ului a crescut increderea si loialitatea partenerilor nostri si a adus satisfactie propriilor angajati.

  Cerinte

  BIA HR este in cautarea unei persoane pentru pozitia de Manger Vanzari - Medical, pentru unul dintre clientii sai - o companie recunoscuta pe piata serviciilor medicale private.

  Cerinte:

  - Absolventa studii superioare;
  - Experienta de minimum 5 ani pe o pozitie manageriala;
  - Foarte bune abilitati de vanzare si de coordonare a unei echipe de vanzari;
  - Foarte bune abilitati de comunicare si people management;
  - Persoana pragmatica si aliniata intereselor companiei;
  - Proactiv, orientat catre dezvoltare si dornic sa performeze;
  - Disponibilitate de deplasare in tara;
  - Cunostinte bune de Ms Excel;
  - Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat;

  Responsabilitati

  - Coordonarea si extinderea echipei din Bucuresti si din tara;
  - Intelegerea si transpunerea obiectivelor de dezvoltare din punct de vedere operational;
  - Definirea si monitorizarea agendei si instrumentelor de lucru pentru echipa de vanzari (stabilire, urmarire atingere obiective si KPIs);
  - Suport pentru echipa de vanzari in cadrul negocierilor cu clienti strategici si pentru dezvoltarea zonala si gestionarea propriilor clienti;
  - Monitorizarea si analiza competitiei;
  - Intocmirea de rapoarte periodice;

  Alte informatii

  Beneficii:

  - Lucrul in cadrul unui mediu de lucru plăcut, unde rezultatele sunt recunoscute și apreciate;
  - Activitate desfasurata in cadrul unei companii multinationale cu renume pe piata;

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Resource Management Services. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Resource Management Services >>