Manager Vanzari - Domeniul Medical

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 15.09.2019
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Resource Management Services, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor.

  Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date a companiei pentru oportunitati viitoare.

  Prin transmiterea CV-ului şi a aplicaţiei dumneavoastră pe orice cale către SC BIA Human Resource Management Services SRL, vă exprimaţi în mod expres consimţământul ca aceasta societate să prelucreze si sa transfere informaţiile şi datele cu caracter personal indicate în aceste documente. De asemenea, vă aducem la cunostinţă că în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, aveţi dreptul de informare, dreptul de a accesa şi/sau rectifica datele cu caracter personal ce vă sunt procesate, dreptul de a vă opune în orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, în baza unor motive justificate şi temeinice, conform prevederilor legale relevante, precum si dreptul de a vă adresa justiţiei. Compania BIA Human Resource Management Services figureaza în registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal cu numarul 2306.

  Cerinte

  BIA HR este in cautarea unei persoane pentru pozitia de Manger Vanzari - Medical, pentru unul dintre clientii sai - o companie recunoscuta pe piata serviciilor medicale private.

  Cerinte:

  - Absolventa studii superioare;
  - Experienta de minimum 5 ani pe o pozitie manageriala;
  - Foarte bune abilitati de vanzare si de coordonare a unei echipe de vanzari;
  - Foarte bune abilitati de comunicare si people management;
  - Persoana pragmatica si aliniata intereselor companiei;
  - Proactiv, orientat catre dezvoltare si dornic sa performeze;
  - Disponibilitate de deplasare in tara;
  - Cunostinte bune de Ms Excel;
  - Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat;

  Responsabilitati

  - Coordonarea si extinderea echipei din Bucuresti si din tara;
  - Intelegerea si transpunerea obiectivelor de dezvoltare din punct de vedere operational;
  - Definirea si monitorizarea agendei si instrumentelor de lucru pentru echipa de vanzari (stabilire, urmarire atingere obiective si KPIs);
  - Suport pentru echipa de vanzari in cadrul negocierilor cu clienti strategici si pentru dezvoltarea zonala si gestionarea propriilor clienti;
  - Monitorizarea si analiza competitiei;
  - Intocmirea de rapoarte periodice;

  Alte informatii

  Beneficii:

  - Lucrul in cadrul unui mediu de lucru plăcut, unde rezultatele sunt recunoscute și apreciate;
  - Activitate desfasurata in cadrul unei companii multinationale cu renume pe piata;