Specialist Reconciliere Carduri (perioada determinata)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Specialist Reconciliere Carduri (perioada determinata) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
  • Banci
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 05.10.2019
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

    Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

    BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

    In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

    Cerinte

    Cerintele postului

    Studii superioare economice tehnice
    Vechime minima de 2 ani in activitatespecialitatedomeniu, din care minim 2 ani in institutii financiar-bancare si minim 1 an in domeniul platilor electronice si a tranzactiilor cu carduri.
    Cunostinte in domeniul activitatii prin intermediul cardurilor
    Cunostiinte tehnice privind sistemele de autorizare, reconciliere si decontare a tranzactiilor cu card
    Cunostinte aprofundate despre banca
    Cunoasterea obiectivelor strategice ale bancii
    Cunostinte generale despre produsele si serviciile bancii si ale Grupului
    Cunostinte economice si financiare
    Cunostinte despre piata bancara
    Limba engleza - nivel mediu
    Aplicatiile informatice specifice domeniului de activitate

    Responsabilitati

    Responsabilitati specifice

    Asigura contabilizarea corecta a operatiunilor cu carduri, a celor efectuate la comercianti sau la echipamentele automate BCR, identifica si corecteaza eventualele erori de procesare si corecteaza tranzactiile eronate.
    Realizeaza reconcilierea si decontarea operatiunilor cu organizatiile de carduri Visa si MasterCard si gestiunea financiara a veniturilor si cheltuielilor in relatie cu acestea.
    Colaboreaza cu membrii sponsorizati in vederea reconcilierii sumelor provenite din tranzactiile cu carduri.
    Gestioneaza contabilitatea debitorilor si creditorilor proveniti din activitatea de carduri.
    Asigura controlul privind respectarea principiilor contabile si inregistrarea corecta in contabilitate a operatiunilor cu carduri.
    Asigura suportul operational si asistenta tehnica cu privire la operatiile de reconciliere carduri si orice alte spete in domeniul decontarii si reconcilierii in activitatea cu carduri.
    Analizeaza cauzele care au determinat anomalii de procesare si erori de inregistrare si propune planuri de remediere.
    Asigura suportul tehnic necesar in cadrul proiectelor de dezvoltare a noilor produse si servicii sau a implementarii noilor versiuni de aplicatii, privind contabilizarea si decontarea operatiunilor cu carduri si echipamente automate.
    Asigura reglementarea si actualizarea fluxurilor si procedurilor de lucru privind procesele de decontare, reconciliere si contabilizare aferente activitatii cu carduri.
    Realizeaza si raspunde de rapoartele privind conturile interne aferente activitatii cardurilor sau cele solicitate in cadrul auditurilor interne externe, BNR sau alte organisme de reglementare si control.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>