Trainee Engineer

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Gi Group Romania active.


Vezi toate job-urile Trainee Engineer active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Gi Group Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Internship
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Calarasi
 • Actualizat la: 27.09.2019
  Scurta descriere a companiei

  Gi Group este una dintre cele mai mari companii de resurse umane la nivel mondial, oferind servicii pentru dezvoltarea pieței forței de muncă. Grupul oferă servicii de muncă temporară și permanentă, recrutare și selecție, servicii de consultanță și training cât și alte servicii complementare.

  Cerinte

  CE CĂUTĂM?

  Studenți din toată Romnia, cursanți n ultimul an, studii nivel licență sau nivel master n domeniul tehnic (indiferent de specializare).

  Ne dorim să deții cunoștințe bune de limba engleză și să fii interesat de avantajele pe care ți le poate aduce acest program n cariera ta.

  Ne așteptăm să ai disponibilitate de a călători și a efectua stagii n diferite țări din Europa (Italia Suedia, Elveția, etc).

  Responsabilitati

  CE OFERIM?

  Un program de training național și internațional remunerat cu un pachet salarial peste nivelul pieței, costuri de TRANSPORT și CAZARE asigurate, bonusuri anuale, prime de sărbători, bonuri de masă și tichete cadou.

  Mentorat, cursuri, evenimente profesionale, implicare n proiectele departamentelor tehnice și non-tehnice (comercial vnzări achiziții, etc).

  Dacă vei demonstra implicare pe parcursul stagiilor, la finalizarea programului te vei putea bucura de bazele unei cariere de success n cadrul companiei.