Trainee Engineer

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile GiGroup Romania active.


Vezi toate job-urile Trainee Engineer active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: GiGroup Romania
Domeniu:
  • Inginerie
  • Internship
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Calarasi
  • Actualizat la: 27.09.2019
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    We #changelives! Descoperă oportunități globale cu GI Group Holding, un pionier în servicii HR care valorizează și promovează evoluția carierei tale.

    Parte a unei echipe de peste 6700 de specialiști prezenți în 34 de țări, noi ne angajăm să dezvoltăm piața muncii prin soluții inovatoare și personalizate. Alege să lucrezi într-un mediu care apreciază valoarea personală și profesională.

    Construiește-ți cariera cu noi! Contactează-ne pentru a explora cum te putem ajuta.

    Cerinte

    CE CĂUTĂM?

    Studenți din toată Romnia, cursanți n ultimul an, studii nivel licență sau nivel master n domeniul tehnic (indiferent de specializare).

    Ne dorim să deții cunoștințe bune de limba engleză și să fii interesat de avantajele pe care ți le poate aduce acest program n cariera ta.

    Ne așteptăm să ai disponibilitate de a călători și a efectua stagii n diferite țări din Europa (Italia Suedia, Elveția, etc).

    Responsabilitati

    CE OFERIM?

    Un program de training național și internațional remunerat cu un pachet salarial peste nivelul pieței, costuri de TRANSPORT și CAZARE asigurate, bonusuri anuale, prime de sărbători, bonuri de masă și tichete cadou.

    Mentorat, cursuri, evenimente profesionale, implicare n proiectele departamentelor tehnice și non-tehnice (comercial vnzări achiziții, etc).

    Dacă vei demonstra implicare pe parcursul stagiilor, la finalizarea programului te vei putea bucura de bazele unei cariere de success n cadrul companiei.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Calarasi,