Suport administrativ (zona Pipera Metrou)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile WEDOHR active.


Vezi toate job-urile Suport administrativ (zona Pipera Metrou) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Angajator: WEDOHR
Domeniu:
  • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Ilfov
  • Voluntari
  • Actualizat la: 10.09.2019
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    WeDoHR team, with more than 15 years of experience in the field of Human Resources, provides complete, professional and dedicated services to the specific needs of our clients in the field of human resources management.
    The role of WEDOHR as a provider of recruitment services for our clients is to enable partners to focus on business development and take on the role of identifying and attracting the most suitable candidates for partner organisations.

    Cerinte

    Persoana organizata, flexibila, deschisa, adaptabilarnExperienta in domeniul constructiilor, de preferatrnPermis categ. BrnDisponibilitate de deplasare in Bucuresti si Ploiesti

    Responsabilitati

    Merge in șantier ,preia documentele de la șoferii care vin cu piatra , asista la descărcarea paleților și constata starea în care se afla marfa( sparta, ciobita,etc).
    Asigura ridicarea ,,returului” din șantier încheind proces verbal de predare -primire și trimițând un exemplar la sediul firmei
    Se interesează de șoferul care transporta marfa, îl sună și îi spune să facă o poză cu documentele semnate pentru a o trimite și scana ,fiind baza activității din teren. Lucrătorul administrativ asigura suport tuturor colegilor din compartimentul vânzări, merge cu ei in șantier și face măsurători în teren, asigura transportul unor mostre de piatră la diverși potențiali clienți.
    De asemenea merge și ridică bilete la ordin de la diferite firme care folosesc acest mijloc de plată după care le scanează și le trimite la sediul firmei
    Asigura periodic transportul la sucursala unei bănci a numerarului care se aduna in caserie.
    Se deplasează cu diverși colaboratori in șantiere și asigură suportul necesar in asemenea cazuri ( diverse conexiuni cu terti colaboratori in principal cu cei care pun piatra).
    Asigura suportul administrativ în sediu magazinului :schimba becuri arse, ia legătura cu firme de deservire: apa potabila, consumabile, birotica ,etc.

    Alte informatii

    Disponibilitate de deplasare in Ploiesti-atunci cand este cazul.
    Program Luni –Vineri 9 :00- 18 :00

    Magazinul este in zona Pipera.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI, Ilfov,

    BUCURESTI, Ilfov, Otopeni,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov,

    Vezi job-uri similare (4)