PR&Event Specialist

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Carturesti active.


Vezi toate job-urile PR&Event Specialist active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Media - Jurnalism active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Publicitate - Agentii publicitate active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Relatii Publice active pe Hipo.ro

Angajator: Carturesti
Domeniu:
  • Media - Jurnalism
  • Publicitate - Agentii publicitate
  • Relatii Publice
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • Timisoara
  • Actualizat la: 17.10.2019
    Remote work: On-site

    Candidatul ideal Începe cu noi următorul capitol!

    Căutăm pe cineva care îi poate strange pe ceilalți în jurul cărților. Un cititor care se simte în largul lui printre e-mailuri, strategii de social media, powerpointuri, planuri de promovare, microfoane și, mai ales, oameni.
    Un bun povestitor, cu talent la scris și atenție la detalii, care știe povestea noastră și vrea să construiască mai departe comunitatea Cărturești.
    Căutăm pe cineva care poate construi un eveniment cap-coadă, de la concept și promovare până la primirea invitaților și monitorizarea media. Cineva care se poate organiza singur și care e mereu atent la ce se întâmplă în lume și, mai ales, pe piața culturală. Un cititor care să ne reprezinte cu succes în media și în întâlnirile cu ceilalți.
    Căutăm pe cineva care să ne inspire și de la care să învățăm. Cineva care se înțelege bine cu cititorii și vorbește pe limba lor. Un om care știe când să ia pauză și când să își suflece mânecile și să se apuce de treabă.
    Căutăm pe cineva care să se simtă ca acasă în Cărturești.


    Ești persoana potrivită?

    Dacă ai minimum 2 ani de experiență similară în PR/ marketing, organizare de evenimente culturale, cunoștinte și experiență în social media, abilități de comunicare, colaborare, persuasiune, stapânești arta empatiei și ai spirit de echipă abia așteptăm să te cunoaștem!


    BENEFICIILE TALE:

    • Program flexibil
    • Nivelul de salarizare variază în funcție de abilitățile și experiența ta
    • Tichete de masă
    • Asigurare de sănătate
    • Primă de vacanță
    • Discount special la toate cumpărăturile din Cărturești

    ȘI CEVA ÎN PLUS:

    Participi la traininguri interne și ai invitații la conferințe, workshopuri, concerte sau alte evenimente culturale. Ești mereu la curent cu noutățile din domeniu & cunoști oameni interesanți și personalități din lumea culturală.

    Te poți implica în proiecte interdepartamentale și îți poți vedea ideile implementate în librării.

    Poți călători în țară în cadrul schimburilor de experiență între librăriile din rețea.

    Ai cei mai cool colegi, iar extensia biroului tău este o librărie întreagă.   Descrierea jobului CE AI DE FĂCUT LA NOI?

    Ne bazăm pe tine să:
    Implementezi în librărie campaniile de marketing și comunicare Cărturești
    Organizezi lansări de carte, workshopuri și alte evenimente în librărie
    Coordonezi conturile de social media ale librăriei
    Analizezi indicatorii de performanță și lucrezi la îmbunătățirea lor
    Reprezinți Cărturești în relațiile cu cititorii, partenerii media și editurile.
    Colaborezi cu colegii din departamentul de Comunicare și din departamentele de suport. Descrierea companiei La Cărturești ne străduim zi de zi să le facem viața mai frumoasă tuturor celor care ne trec pragul, să le împlinim așteptările, să îi delectăm și să îi surprindem plăcut cu produsele și serviciile noastre. Construim librării frumoase și primitoare, lucrând cu unii dintre cei mai renumiți arhitecți, selectăm cele mai bune cărți, titluri de muzică și filme, alegem cele mai ingenioase și mai atrăgătoare cadouri și obiecte de design, organizăm și găzduim sute de ateliere și evenimente interesante, ne implicăm în viața comunității și susținem proiecte culturale și sociale. Considerat de revista Forbes drept cel mai cool brand românesc în 2014, Cărturești împlinește anul acesta 19 ani de când a deschis prima librărie, într- o clădire bucureşteană de pe Strada Edgar Quinet, nr. 9. De atunci, am fost incluși de trei ori în selecția Superbrands, am creat împreună cu OAR cel mai mare festival urban din București, Street Delivery (cu versiuni locale Iași, Timișoara, Cluj, Baia Mare, Sibiu, Alba Iulia, Bacău), am găzduit și organizat mii de evenimente culturale în librăriile din rețea. VREI SĂ TE ALĂTURI ECHIPEI NOASTRE? Cărturești nu stă pe loc. Suntem o echipă curioasă, plină de energie, în continuă transformare. Avem 30 de librării în București și în țară și un magazin online și în fiecare zi ne propunem să oferim o experiență specială clienților noștri, fie că este vorba de a le recomanda o carte nouă sau de a le găsi un titlu clasic mult căutat, fie că îi ajutăm să aleagă cel mai potrivit cadou sau pur și simplu le oferim ocazia să se relaxeze plimbându-se printre rafturi. Acest lucru este posibil cu contribuția entuziastă și generoasă a tuturor celor care lucrează la Cărturești. Cărturești este o organizație 100% românească, cu un management antreprenorial, activ, implicat și preocupat de bunul mers al lucrurilor, unde vei putea beneficia de: Oportunitatea de a contribui creativ la continua transformare a Cărturești prin procesele consultative din interiorul organizației unde cele mai bune sugestii/idei sunt și puse în practică;
    Sprijin și încurajare în identificarea și realizarea obiectivelor profesionale și personale;
    Interesul organizației și al managementului pentru persoana reală;
    Programe de training cu adresabilitate specifică dar și generală, atât de dezvoltare profesională, cât și personală;
    Oportunități de creștere și dezvoltare în interiorul organizației;
    Oportunități de exprimare/dezvoltare a creativității prin implicarea în proiectele și acțiunile Cărturești (Street Delivery, ROD/Romanian Design, Școala Librarilor și multe altele).

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Timisoara, Job national