Asistent facturare

Angajator: ABC Human Capital
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 24.08.2019
  Scurta descriere a companiei

  ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.
  Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei agentii de recrutare si executive search ce pune la dispozitia clientilor sai atat consultanta in recrutare si headhunting, precum si intreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
  Adaptam cu succes noile tendinte din domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.
  Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si headhunting.

  Cerinte

  – Minim studii medii (studiile superioare reprezinta un avantaj;
  – Cunostinte operare PC;
  – Experienta pe un post similar, minim 1 an;
  – Persoana responsabila, comunicativa, atenta la detalii.

  Responsabilitati

  – Facturare comenzi lentile cu/fara cititor de bare;
  – Realizare factura externa import;
  –Operare in program dedicat CRM;
  – Cunostinte minime de contabilitate primara (registre casa, banca, operatiuni bancare, NIR-uri, foi de parcurs, emitere facturi, predarea documentelor lunare firmei de contabilitate, pregatirea diverselor rapoarte interne);
  – Corespondenta interna si externa, depunere / ridicare documente de la autoritatile statului.