Trainee - Energy Management ENGIE Romania

Angajator: ENGIE
Domeniu:
 • Inginerie
 • IT Software
 • Management Trainee
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 16.08.2019


  Despre companie

  Grupul ENGIE, unul dintre liderii din domeniul energetic la nivel mondial, este prezent în România în următoarele domenii de activitate: gaze naturale, energie electrică, servicii energetice și de infrastructură, prin filialele sale:

  ENGIE Romania – furnizor de gaze naturale și electricitate, pentru clienții rezidențiali și business;

  Distrigaz Sud Rețele – cel mai mare distribuitor de gaze naturale din România care deservește în prezent 19 județe;

  ENGIE Servicii – specializată în servicii tehnice pentru instalațiile de gaze naturale și centrale termice;

  ENGIE Building Solutions – specializată în servicii energetice și de facility management pentru clienții business;

  Alizeu Eolian și Brăila Winds – parcuri eoline care asigură producția de electricitate..

   

  ENGIE Traineeship Programme

  În cadrul ENGIE Traineeship Programme căutăm tineri la început de carieră ca tine, interesați de piața de energie, care să se alăture Departamentului Energy Management Power.

  Pe toată perioada programului, sub îndrumarea unui mentor, vei descoperi care este rolul prognozei de consum/ producție a energiei electrice și vei contribui la generarea soluțiilor de previziune de consum/producție a companiei.

  Atunci când nu vei participa la procesul de ofertare al consumatorilor finali de energie electrică, vei monitoriza evoluția piețelor de energie din România sau vei îmbunătăți și vei dezvolta soluții pentru automatizarea și eficientizarea activității.

  Diversitatea activităților și a oamenilor pe care îi vei întâlni vor transforma fiecare zi într-o experiență valoroasă care să pună bazele carierei tale profesionale.
   

  Cum știi dacă ești potrivit?

  ENGIE Traineeship Programme se adresează prospăt absolvenților facultate sau master și masteranzilor în căutarea unui job dinamic care să le transforme potențialul în realitate.

  Ai absolvit o facultate cu profil tehnic (energetică, inginerie electrică ș.a.) sau economic (cibernetică, statistică ș.a.) și ești dornic să pui în practică cunoștințele teoretice dobândite până în prezent.

  Pentru că atenția la detalii și capacitatea de sinteză se numără printre competențele care te reprezintă, este o plăcere pentru tine să lucrezi cu volume mari de informații.

  Abilitățile tale de operare în Microsoft Office (Excel, Power Point, Word, Access), precum și cunoștințele de limba engleză sunt cel puțin la nivel mediu. În plus, ești familiar cu limbajul VBA și dornic să descoperi și alte limbaje de programare, precum C++, R, Pyton.
   

  Dacă te-ai regăsit în descrierea de mai sus, hai să ne cunoaștem!
   

  Ca Trainee în cadrul ENGIE Romania:

  • Vei avea oportunitatea de a-ți construi o carieră în cadrul companiei;
  • Vei fi angajat pe o perioadă de 6 luni, până ne obișnuim unii cu ceilați. Apoi, fie prelungim contractul, fie te alături echipei pe o perioadă nedeterminată;
  • Vei avea acces la programul de formare dedicat comunității de trainees din cadrul grupului ENGIE din România.